Хороскопът на Алена: Водолеите да избягват критиката към подчинени, финансов успех обърква плановете на Рибите

ОВЕН

Стабилността ви ще изиграе важна роля за хармонизиране на отношенията с вашите близки. Ако се налага поработете няколко часа до вечерята върху служебните си задачи. Не давайте обещания, ако няма да ги изпълните. При необходимост бъдете компромисни, защото така ще съхраните добрия тон на работното място. Внимавайте с думите, които изричате, защото личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, бликнала днес в нечакан миг. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Нежеланието ви да се съобразите с плановете на вашите близки и с мнението им, ще изнервят обстановката в дома ви. Спешни задачи ви зоват на работно място. Начинанията са нежелателни, колкото и вашите колеги да ви убеждават в техния успех. Предпазвайте се от необмислени финансови разходи и загуби. Заядливият тон в дома ви предишните дни и днес сутринта би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете без бавене създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. 

БЛИЗНАЦИ

Ако сте планирали пътуване с вашите близки, по-добре го отложете, за да не изостанете със служебните си задължения. В рамките на деня отхвърлете задачите си, а вечерта може да си почивате. На работното място се предпазвайте от грешки, които може да допуснете в бързината. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък. 

РАК

Съветът ми е да не се захващайте с нови задачи. Постарайте се още днес да поправите грешките си, без да действате необмислено и импулсивно. Бъдете компромисни. Изнервени сте, че и през деня и вечерта нямате възможност за пълноценна почивка, но не търсете непрекъснато виновни около себе си. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. 

ЛЪВ

Денят ви поднася изненади. Пригответе се за трудности, особено на работното място. Финансовото ви положение може да се влоши, ако се оставите да ви измамят със спешно участие в инвестиционни проекти. Денят не позволява да подписвате документи. Не проявявайте наивност, която ще ви коства сериозни проблеми. През деня сте изпълнени с доволство от постигнатото. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Обмислете поредното ново начало, обещаващо ви приходи през месеца. Внимателно започнете подготовката днес, въпреки че ще има забавяне и успеха ще бъде с вас. Разсеяност ви при разговорите с вашите колеги може да е причина за финансови загуби.  Допуснете ли ги трудно ще ги възстановите и виновните ще сте вие. В личните ви отношения  има леко пропукване, което ви притеснява, въпреки че причината не е във вас, а в "добронамерена" за пореден път роднинска или съседска намеса, която "отваря очите" на семейството ви за несъществуващи истини. Без колебание поставете вредителите на място.

ВЕЗНИ

Налага се да проведете делови разговори, които ще ви проправят пътя към успеха, но няма да от е най-леките и може да ви изнервят. Запазете спокойствие. Вашето усърдието ще подтикне колегите ви да ви подкрепят. Не отказвайте помощта им. Бъдете коректни към тях и също им помогнете, ако ви помолят. В личният ви живот е спокойно, радвате се на хармония и романтика. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните дълго разбирателството и личното си щастие, но това зависи и от вас.

СКОРПИОН

Денят не ви позволява начинания, но можете да завършите започнатите и изостанали задачи, за които не се изисква много време. Помислете си за бъдеща промяна на работата или за възможностите за допълнителен бизнес. Вечерта отидете на гости с вашите близки. Въпреки възможността за приходи търговците празнично може да претърпят загуби заради кражби, ако не са внимателни. Бъдете откровени и не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашата интимна половинка. Раздялата може да предизвикате сами, след това ще страдате без възможност да възстановите отношенията си. При семейните проваления брак може да доведе до депресия и сериозни заболявания, ако сте щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Общувате с лекота в този ден. Не пропускайте да създадете нови приятелства. На вашето работно място, не прекалявайте с натоварването и не се преуморявайте, ако се налага да работите. Опитите ви да докажете, че сте незаменими и ще се справите и с най-трудните задачи, няма да са ви от полза, защото заради умората ще започнат пропуските. Склонни сте в този ден в движение, защото сте напрегнати, да си създадете проблеми в личните отношения. Причината е в невъзможност да приемете мнението на вашите близки за празниците в края на другия месец, за които, ако пътувате се изисква ранна резервация.

КОЗИРОГ

Запознанства и бъдещите отношения с вашите нови познати ще се окажат полезни и ще ви донесат неочаквана бъдеща печалба. Въпреки това бъдете предпазливи към новите предложения и не проявявайте прекалена самоувереност, че на мига трябва да ги приемете. Ако работите се справяте сами със служебните си задачи. Не прехвърляйте част от тях на вашите колеги. Днес, независимо как сте планирали деня си, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии, които са плод на вашето отсъствие от дома. Ако имате проблеми със сексуалните отношения, със сигурност сте обидени и със занижено самочувствие. 

ВОДОЛЕЙ

И в този ден ще успеете да се справите с трудностите, които ще възникнат неочаквано, често по вина на близките ви или на ваши колеги. Ако сте на ръководна позиция, избягвайте критиката, за да не ви напуснат вашите подчинени. Запазете спокойствие и бъдете умерени в поведението си, за да не разочаровате хората от деловото си обкръжение. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, особено ако сте влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот е във ваша полза да преразгледате поведението си. 

РИБИ

Непланирани промени, свързани с предстоящ финансов успех, объркват плановете ви, но жертвата си струва. Не разчитайте на помощ отстрани. Не позволявайте да ви убедят да си останете у дома и да ви отклонят от важните делови разговори, които е във ваша полза да проведете в този ден. Не ви съветвам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте готови за сексуални наслади защото искате интимната ви половинка да се почувства виновна, но грешите и си вредите на отношенията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп