Хороскопът на Алена: Водолеите да обмислят целите си, Рибите се сблъскват с неочаквани обрати

Photo by Karolina Grabowska from Pexels

ОВЕН

В почивния ден мечтаете и искате да ви възприемат като борци за добруването на човешкия род, но всъщност целите да получите чрез проява на всеобщо съчувствие незаслужената подкрепата от вашите близки, колеги и приятели. Няма как да се сближите с хора, които искате да привлечете като делови партньори, защото сте прекалено самовлюбени и не виждате добрите качества в околните. Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете чувствителността си и не сте заядливи и хапливи с думите си. От вас зависи да не допуснете нова буря да съсипе намерението ви за интимни мигове и сексуални наслади. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете добронамерени към колегите си, за да ви отговорят със същото, но не прекалявайте с помощта си в този почивен ден. Добрите отношения с тях ви гарантират успехи на работното място и подкрепата им, дори и ако идеите и целите ви са странни и трудни за възприемане. Изобщо не се изкушавайте да се срещате с ваши приятели, за да обсъждате нови възможности за професионална изява. Късметът ви днес изобщо не е с вас. Ако сте поканени на гости, не е необходимо да показвате финансови възможности, за да блеснете, ако домакините не са ви познати. Интимната ви половинка е неприятно изненадана от отказът ви от интимни мигове. Дайте й задоволително обяснение. 

БЛИЗНАЦИ

За пореден път сте напрегнати, ненужно заядливи и спорите с вашите близки, които не са съгласни да заети и днес. Ако работите през целия почивен ден и останете след работно време, рискувате да усложните добрите си отношения с вашите колеги. Създайте нормална обстановка на работното си място, за да завършите по-бързо задачите си. Не се лишавайте от помощ, ако ви я предложат. Любовта сякаш отива на втора позиция в този ден и обижда вашите любими, заради капризите и в служебната ви заетост. Не проявявайте неразбиране към желанията им. Ако сте се изпокарали няма как да разчитате на сексуални удоволствия. 

РАК

Не се изкушавайте в почивния ден да започвате нови служебни задачи, защото може да се окажат не достатъчно обмислени от вас и да ви затруднят дори и чрез финансови загуби. Може да сте надценили силите си и да си навредите. Избегнете стреса и преумората. На работното си място се заемете със задълженията, защото това е добра основа за бъдещи финансови успехи. Не бъдете агресивни и към близките си, за да не ги отдалечите. Вината е във вас, че сте отказали да ви помогнат при подготовката на празничните ястия. Умората не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Въпреки, че в почивния ден сте заредени със сили и желание да се докажете, не прекалявайте и се вслушвайте в съветите на вашите колеги. Не рискувайте. Съветвайте се при възможност и необходимост с ваши приятели адвокати, дали да се включите в инвестиционни проекти с държавно участие, но помнете, че неочакваностите са реалност. Не сте уверени в чувствата на брачната си половинка и обмисляте развод. Внимавайте, за да не съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт при обтегнатите отношения, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла. 

ДЕВА

Общувате с огромно удоволствие, но нека бъде с мярка и преценка на хората, които допускате до себе си в този почивен ден. Неочаквано ще осъществите среща с влиятелни личности, които биха ви помогнали да достигнете нов професионален връх. Въпреки полезните срещи с хора от властта, не ви съветвам да планирате и провеждате разговори с вашите колеги. Вечерта си създайте приятни емоции, длъжни сте на семейството си. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте току що възстановената хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Приемете без колебание допълнителна работа, защото и в почивния ден ви носи приходи. Бъдете внимателни с разходите, за да не изпаднете във финансови затруднения. Не се съмнявайте във вашите професионални и интелектуални възможности. Вашите планове свързани със служебните ви задължения, ще се осъществят без особени трудности. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря и с приятни разговори насаме. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Не бива да допускате съсипване на отношенията ви, заради други ваши задачи.

СКОРПИОН

Изненадващи промени, които не сте предвидили, ви изнервят в почивния ден. Не спорете и ги приемете. Налага се да работите задълбочено и отговорно. Бъдете предпазливи със запознанствата, ако не са пожелани от вас. Може да обещаете финансиране на  проекти на ваши колеги, но рискувате да сте губещата страна, ако не анализирате правилно и в детайли тяхното предложение. Влюбени сте в интимната си половинка, но нещо ви пречи да се съгласите на брак, а ви е време. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания. Открийте причината, може да е във вас

СТРЕЛЕЦ

Днес, в почивния ден е във ваша полза да си наложите търпение и да не си внушавате проблеми, само защото срещате прегради по пътя към целта и не осъзнавате, че са преодолими. Ще ви поднесат идеи, разкриващи пред вас възможност да превърнете в реалност своя стара мечта. Възползвайте се и се изявете на вашето работно място. Неприятели ще се опитат да ви навредят за пореден път на личните отношения. Бъдете подготвени. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

В почивния ден не бъдете наивни и прекалено доверчиви, а се вслушайте в гласът на интуиция си и ако прецените, че е във ваша полза да не се обвързвате в нови отношения, откажете без колебание делово запознанството, за което настояват ваши колеги и приятели. На работното си място жънете успех и признание, заради умението бързо да се справяте и с допълнителните задачи. И днес може да ви изненада посещение от роднини, които няма как да изгоните. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимната ви половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Промените са нежелателни в този почивен ден. На вашето работно място бъдете умерени и отговорни към задълженията си. Обмислете целите си и направете финансовия си план за месеца. Въпреки възможността да планирате и да подготвите добрия старт на начинания, не се впускайте в делови разговори с крайни решения. Въпреки че през деня сте заети с работа дори и в празничния ден, вечерта задължително създайте спокойствие в семейните си отношения. От вас зависи да съхраните хармонията в интимните мигове и сексуалните преживявания. 

РИБИ

От сутринта в почивния ден се сблъсквате с неочаквани обрати. Бъдете самокритични, не винете околните, без значение дали сте си у дома или сте на вашето работно място. Не обсебвайте хората от вашето обкръжение с омайни думи, за да ви следват. Рискувате в един момент да се окажете самотни. Начинанията ви обещават бъдещи успехи. Търговците също успяват, но ако имат магазини да се предпазват от загуби и кражба на пари. Ако имате проблеми в личните отношения и в празничния ден, направете всичко възможно през деня или вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от сексуалните удоволствия.

Коментари

Задължително поле