Хороскопът на Алена: Водолеите с желание да властват, Рибите създава впечатляващи творби

ОВЕН

Препятствията на работното място в почивния ден са временни и са свързани преди всичко с материалното ви състояние. Не следвайте чужди съвети, които са във ваша вреда. За да сте сигурни, че няма да ви подведат да инвестирате неправилно, се вслушвайте в интуицията си. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот се развива по начин, който изисква да преразгледате отношенията с партньора си. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си. 

ТЕЛЕЦ 

Днес, в почивния ден, сте щастливи  заради неочаквани приходи. Не бързайте да ги влагате в покупки или в нова дейност. Скоро ще имате по-добри възможности и ще съжалите, че сте избързали. Стабилизирайте отношенията на работното си място, за да не се лишите от помощ при осъществяване на идеите си. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтичните срещи. Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили. 

БЛИЗНАЦИ

Днес денят е почивен и имате възможност да направите откритие, ако работите в изследователската сфера. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Вашите усилия ще бъдат отлично възнаградени, ако не се отпуснете е завършите задачите си в поставения срок. Точно в този ден сте в състояние да разрешите много семейни проблеми. Брачният ви партньор ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си. Влюбените могат да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните жени могат да споделят чувствата си. 

РАК

Ще научите като подарък в почивния ден, че ви назначават на мечтаното ново работно място. Имате шанс да обогатите знанията си. Обмислете подобряване на материалното си състояние. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания, които ще ви донесат успех. Жените  да очакват ново увлечение или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Денят е почивен и е благоприятен, ако не се притесните от неочакваната потребност да предприемете промени на работното си място. Отложете срещите си, за да се справите със задълженията си. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите девет дни. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

ДЕВА

Не взимайте прибързани и необмислени решения в почивния ден. Начинанията са неуспешни. По-добре завършете вече започнати задачи, за да не ви накажат с по-ниско възнаграждение за месеца. Ще получите заслужаващи вниманието ви делови предложения, но не е във ваша полза да сменяте работното си място.  Днес  посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните отношения около вас се вихрят бурни страсти. Не се надявайте на бързо сдобряване, ако сте се изпокарали.

ВЕЗНИ

Успехът ви в почивния ден е гарантиран, ако съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота и гарантирате успех от начинанията, които планирате. Разчитайте на интуицията си. Няма да ви липсват проблеми, свързани с предстояща покупка на недвижим имот. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за дома и близките си. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия се с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Поставете началото на нови занимания, свързани с бъдещите ви печалби в почивния ден. Установете полезни делови отношения с ваши бивши партньори. Изпълнени сте с нови сили. Материалните ви успехи са впечатляващи, но не ви позволяват да правите прибързани инвестиции. Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако сте сигурни в чувствата си.

СТРЕЛЕЦ

В този почивен ден ви очаква спокойствие и активност, които ви носят успехи, ако не сте прибързани и работите внимателно. Избегнете конфликтите свързани със завистта на неприятелите ви. Заемете се със задачите си на работното място. Приключете с проблемите, които изискват незабавно решение. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място. 

КОЗИРОГ

Много от вас ще се окажат пред важен професионален избор, който ще промени живота им в почивния ден. Ако имате намерение да заминавате зад граница, момента е подходящ. Вашите делови партньори се надяват да се съгласите на съвместна дейност. Още веднъж преценете дали си заслужава да се включите. Опитайте да си върнете добрите отношения с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство. 

ВОДОЛЕЙ

В този почивен ден сте уверени в силите си. Засилва се желанието ви да властвате над околните, особено ако сте на ръководна позиция, но не ви съветвам да рискувате с подобно поведение. Ще си създадете проблеми в отношенията. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Новите делови срещи ще ви донесат разочарования. Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот с него е удоволствие за вас. 

РИБИ

Денят е почивен и е идеален за разрешаване на спешни финансови проблеми. Срещнете се с подходящите хора и им кажете каква помощ искате от тях. Ще се изявят хората, работещи в областта на изкуството. Ако създадат впечатляващи творби, ще бъдат поставени на ново професионално ниво. За пореден път ще се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви може да се опитват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на съпруга ви. Най-добре е вечерта да изясните проблема и да вземете решение за вашето бъдеще.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп