Хороскопът на Алена: Допълнителна работа и приходи за Водолеите, Рибите правят незаслужено добро

ОВЕН

Трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с колеги. Ако не сте семейни не очаквайте чудеса от интимния си партньор, който ви е обиден заради изневярата ви от сутринта. Не се оправдавайте, че изневярата не се свежда до сексуален контакт, защото с флиртът си сте отдалечили за дълго своя брачен партньор.

ТЕЛЕЦ

Обмислете добре действията и проявете решителност, ако решите да предприемате промени на работното място, въпреки че не сте ги обсъдили с вашите колеги и не сте убедени, че ще ви подкрепят. Сторете го и не импровизирайте, за да не си създадете неприятели. Бъдете внимателни в постъпките си, за да постигнете успех. За съжаление денят не е подходящ за създаване на нови интимни отношения или изясняване на проблемите с брачния ви партньор. Отдавна не сте били така спокойни и уверени в чувствата си. Сексът ще ви зареди със сили. 

БЛИЗНАЦИ

Успехът е с вас, ако стабилизирате отношенията си и постигнатите успехи до този момент.  Не трябва да стартирате новите си задачи. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньорите си и ще получите полезни съвети. Все пак не се предоверявайте. В личните ви отношения все още имате да разрешавате проблеми, породени от съществуващите недоразумения с любимите ви хора. Вечерта проведете разговор с тях. Откажете се от намерението си за сексуални изживявания. 

РАК

Във ваша полза е да анализирате действията си на работното място, за да не допускате стари грешки. Импулсивността ви отново ви е създала врагове сред деловите ви партньори и подчинените ви. Намерете време да обмислите плановете си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви. В почивния и празничен ден вечерта си останете у дома и споделете приятни мигове с любимите си хора. Сексът ще ви разтовари от напрежението през деня. 

ЛЪВ

Не ви съветвам да пътувате, дори и ако имате планирана командировка. Отложете я. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с реалността. Всички опити да надскочите себе си, за да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на провал. Заведете на ресторант интимния си партньор, дори и ако сте се прибрали по-късно от обичайното. След като се приберете се отдайте на желани и от двама ви сексуални изживявания, които ще ви възвърнат силите.

ДЕВА

Очаквайте реализация на творческите си идеи, но приходите от тях ще дойдат към края на годината. Помислете си върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Ще ги получите с лекота. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат полезни. В центъра сте вниманието сте. В личния живот ви не е спокойно. С нови си романтични запознанства сте събудили ревността на партньора си. Прекалените хвалби, че сте желани, ще го отблъснат и ще ви лишат от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не проявявайте ината си на работното място. Успехите ви са гарантирани, ако не сте прибързани и не допускате грешки поради невнимание. Намерете хора, които да ви подкрепят при осъществяване на новите ви идеи. Търпението ви, проявено в разговорите, ще им направи добро впечатление. В личният си живот не очаквайте успехи, защото отново сте прекалили с агресивното си поведение и ревността към интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, а и не е взаимно желан.

СКОРПИОН

Струпването на неочаквани събития може да осуети намеренията ви да сте по-дълго на работното място. Въведете ред в отношенията си. Не бъдете прекалено доверчиви. Не се препоръчвам разговори, свързани с обсъждането на финансови въпроси. Не се съгласявайте да взимате кредити и да давате заеми. В личните отношения проблемите са породени от недоволството на близките ви от ваши думи или действия. Не се надявайте, че ще се справите бързо с проблемите с интимната си половинка и ще се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Отношенията ви на вашето работното място и с ваши съдружници може да се окажат в застой, заради невъзможност да общувате спокойно. От вас зависи да избегнете трудностите.  Заетостта ви на работното място може да доведе до проблеми във вашите планове, ако нямате време за тяхното обсъждане.  Любимите ви хора са изненадани от нежеланието ви да сте компромисни в отношенията си. Сексът тази вечер може да доведе до изглаждане на възникналите недоразумения и да не позволи тяхното задълбочаване.

КОЗИРОГ

Днес се налага да предприемете промени, които ще ви донесат полза и спокойствие през следващите месеци. Не се бавете, а се отдайте на активна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив както на плановете ви, така и на психиката ви, защото не търпите неуспехи, особено предизвикани от вас, въпреки че не го признавате. Имате възможност да изясните чувствата си и да се сближите с интимните си партньори. Вечерта бягате от романтичните мигове, а сексът няма да ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте промени, които са изненадващи, но са причина за допълнителна работа и добри приходи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и трудно ще вземете вярното решение. Не са изключени разочарования от деловите ви партньори. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекалената си чувствителност. Не пропускайте приятните сексуални мигове с любимите си хора.

РИБИ

Въпреки общителността си и желанието да помагате, се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено и непоискано добро. Не се ядосвайте, а се дистанцирайте от тази среда. Предприемете делово пътуване, което ще ви донесе бъдещи успехи, но само ако е кратко. Романтичните мигове оставете за вечерта, когато ви очаква не само романтична вечеря, а и споделяне на чувствата. Отново ще изживеете незабравими сексуални удоволствия, а несемейните ще изживеят първите си интимни мигове с новите си партньори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп