Хороскопът на Алена: Занимават Водолеите с роднински свади, Рибите да не се намесват в интриги

ОВЕН

Откажете се от планираното пътуване, защото ще си развалите настроението. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите колеги. Използвайте възможността за запознанства и пътуване извън страната, които неочаквано ще ви разкрият нови възможности за професионална изява. През деня сте несговорчиви и инатливи. Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. 

ТЕЛЕЦ 

За съжаление няма да ви подминат трудностите, колкото и да се надявате, особено ако харчите неразумно парите си. На работното си място се заредете с търпение. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната активност и задълбоченост, за да отхвърлите задачите си и вечерта да се отдадете на почивка. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Пред вас е един спокоен и отреден за активна и ползотворна работа ден. Не се изкушавайте за пътувате. Предприемете промени само ако целите ви за постижими. Ако заемате ръководна позиция не мислете, че днес имате право да изисквате от служителите си на работят повече от допустимото. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

РАК

Най-добре е, стига да имате възможност, да работите у дома, защото сте податливи на здравословни проблеми и настинки. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са предпазливи. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. И днес се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. семейните да не се изкушават от изневери.

ЛЪВ

През целия  ден сте подложени на изпитания. Близките ви постоянно ви засипват с невъзможни искания, които ви изнервят и депресират. Заредете се с добро настроение. Стабилизирайте постигнатото до момента и забравете за начинанията в този ден, дори и да ви изкушават. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования, ако сте семейни. необвързаните да не пропускай своя шанс.

ДЕВА

Забравете намерението си да пътувате с вашите близки, защото сте уморени. Напрежението ви вреди. На вашето работно място бъдете умерено активни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи, ако се налага да ги провеждате в този ден, защото сте разсеяни и може да се провалите или да не чуете важно изказване. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашата половинка и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

ВЕЗНИ

От една страна сте заети със служебни задачи, а от друга искате да си дадете още почивка, но това е възможно едва след края на работния ден. Трудно е след отмората предишните дни да се съсредоточите в задълженията си. Избегнете допълнителното напрежение. На работното си място за ваша изненада ще жънете успех. Сутринта пазарувайте преди работа или го сторете на обед. Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Не се ядосвайте заради невъзможността спокойно да се отдадете на интимни мигове. 

СКОРПИОН

Денят е напрегнат, натоварен с много работа, но ви носи положителни емоции, ако избегнете срещите с приятели и роднини, които са предимно ваши дразнители. Ако се налага да се заемете с нови задачи, не мърморете, а си наложете спокойствие и бъдете отговорни. Обсъдете с вашите колеги новите си делови идеи, без да поставяте тяхното начало. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение за необвързаните. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. 

СТРЕЛЕЦ

Позволете си един ден усамотение след почивните дни, особено ако сте успели да си вземете отпуск се отдайте на хобито си и на приятни мигове с най-близките си хора. Налага ли се да работите, завършете задачите си до обед, с увереност че ще се справите. Очаквайте новина за приходи. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и да обсъдите предстоящите празници в края на другия месец - време е да решите дали ще пътувате. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

КОЗИРОГ

Денят е изпълнен с работа, която е свързана предимно със семейството и с покупки на трайни хранителни продукти. Успешното приключване на служебни задачи ви носи признание.  На работното място бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено повишение. Бизнесмените  днес да не уговарят инвестиции. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте, но са се задълбочили и няма как на не вземете отношения. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. 

ВОДОЛЕЙ

Не се вживявайте в опитите да ви въвлекат с поредните семейните разправии, породени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този ден. Бъдете внимателни при среща с делови партньори. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте предпазливи, за да не се окажете  губещи. Не е изключено без причина да сте изпълнени с недоверие към брачната си половинка заради нещо казано, но недоказано, което не бива да приемате като истина. Недоверието ще навреди на отношенията ви.

РИБИ

Не се изкушавайте да се намесвате в разговори, свързани с интриги, сриващи нечий авторитет, дори и да ви впечатлява нечия наглост и непочтеност. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се ще си спечелите неприятели. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването на работното място. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално, но няма защо да се ядосвате, лесно решими са. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп