Хороскопът на Алена: Клюки и интриги за Близнаците от съседи, Раците да се спорят с близките си

ОВЕН

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия към вашите колеги и подчинени.  От сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани, но не бързайте да обещавате участие в чужди проекти. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие, въпреки че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимия си. 

ТЕЛЕЦ

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал.  Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите  начинания са неуспешни Съдбата има различни планове за вас. Имате възможност да оправите личните си отношения с една дума, но женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

БЛИЗНАЦИ

Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции, за да избегнете загуби съгласно предупрежденията на Съдбата. Денят ви носи успешни начинания. Следобед се пазете от интриги или клюки, които разпространяват ваши съседи, заради завист към професионалните ви успехи. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения, ако сте си взели почивка. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете. 

РАК

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание, ако си наложите търпение и умереност. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми, заради склонността ви да спорите. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.  

ЛЪВ

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте подтиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана заради разсеяност и възможни глоби от пътната полиция. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. От вас зависи да не допуснете лишаване от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби, заради ваши грешки, породени от доверяване. Не навлизайте в безсмислени спорове при, които не ви помагат, нито ви правят по компетентни, а ви печелят неприятели. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, особено ако сте свободни жени и не сте създали семейство. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако отидете заедно, за да не ви лиши отново от секс. 

ВЕЗНИ

Длъжни сте да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки, заради инат и разсеяност трудно ще ги поправите без странична помощ, която не сте заслужили. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. Вечерта предложете на любимия си да отидете на ресторант, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания.

СКОРПИОН

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място защото не бива да се противопоставяте на мнението на вашите колеги и началници. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате прибързан брак. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни.

СТРЕЛЕЦ

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности, заради разрешаване на професионални проблеми. Предупреждавам ви да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор, колкото и да ви е ядосал. Не се опитвайте да господствате над него. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от брака си, връзката си и от сексуалните удоволствия. 

КОЗИРОГ

Организирайте и проведете важни делови срещи. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате, особено ако сте с хора, които срещате за първи път. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението не бива да рискувате. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Разводът е едната възможност, а сдобряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, но със сигурност е по-добрата и е редно да изберете нея. 

ВОДОЛЕЙ

Заемете се с кореспонденцията си и си спестете проблеми, породени и от вашето недоглеждане и допуснати закъснели отговори. Ще имате разговори за записване на срещи и за нови задачи. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задължения. В този ден имате прекрасната възможност да изразите любовта си с цялата и мощ и да създадете хармония в семейните отношения, дори и ако сте се отдалечили от партньора си. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи зависи от вас. 

РИБИ

От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел и внимавайте с обещанията. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Ако сте семейни отношенията ви ще се усложнят сериозно. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими сексуални мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп