Хороскопът на Алена: Козирозите да внимават с разходите, рибите да разчитат на интуицията си

Photo by freestocks.org from Pexels

ОВЕН

Работете задълбочено, защото сте изтъкани от емоции и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят е почивен и ще ви се стори скучен, защото времето тече бавно, сякаш е спряло за отдих във вселенските простори. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте. Вечерта си дайте заслужена почивка. Забравете за семейните си задължения, дори и да са свързани с гостуване, което ще ви разтовари. Ако сте във форма можете да се отдадете на интимни мигове и сексуални изживявания. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден изчакайте търпеливо настъпващите промените, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане както в личните, така и в служебните отношения. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари и още пари, ако искате да си спестите загубите. Деловите контактите ви носят разочарование. Вечерта си поканете гости, ако не решите да сте само със семейството си. Създайте уютна, романтична обстановка за себе си и за близките си. Обърнете внимание на децата си. Сексът може и да не ви достави удоволствието, което очаквате. 

БЛИЗНАЦИ

Бъдете разумни и не забравяйте вашите отговорности в този почивен ден. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат успех, дори и ако сте добре подготвени. Не се опитвайте да хитрувате, защото само с коректност и великодушие ще успеете да постигнете успех. Денят ви е напрегнат заради разправии с ваши приятели, а също и с роднини, които ви дължат пари. Вечерта си почивайте в компанията на любимите си хора. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат самочувствието. 

РАК

Намерете време в почивния си ден за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието в рисковани инвестиции. Трудностите ви предпазват от грешки. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората. Жънете материални успехи с успешно завършване на поставена задача. Несемейните ще изживеят многообещаващи срещи и интересни, но уви, краткотрайни запознанства. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си. Семейните се радват на щастието си.

ЛЪВ

Пригответе се  да предприемете промени, които са планирани от вас преди време, но не бива да са импулсивни. В почивния ден разчитайте на себе си. Поставете  началото на нови занимания следобед. Бъдете особено предпазливи. На работното място жънете успехи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си. Добавете без колебание към служебните и личните си проблеми и картинката за деня ви е кристално неясна, не особено положителна, защото сте се оплели в мрежите на агресията и емоцията, от които сами няма как да се измъкнете без душевни рани и разправии. 

ДЕВА

В този почивен ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежът ви към контакти е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да защитите позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си. Семейните да не пропускат че са обещали да се приберат навреме и да приготвят вечеря. Самотните представители на знака да очакват романтична среща, която ще промени изцяло живота им, ако не се затварят в дома си. 

ВЕЗНИ

Предстои ви труден почивен ден, но ако работите с вашите колеги успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас. В работата си разчитайте предимно на себе си. Склонни сте да бягате от реалността в личните си отношения, но си вредите и страдате, без да признавате и пред себе си вашите грешки. Сами ще предизвикате усложнения в личния си живот, които ще ви донесат любовни разочарования. 

СКОРПИОН

Не очаквайте професионални успехи, ако в почивния ден изобщо не сте се подготвили за разговорите и срещите. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия. Не спорете с роднините си, които са решили да ви оженят на всяка цена за избран от тях партньор, без да искат вашето мнение. Кажете, че днес не ви се разговаря по тази тема и че ще си останете сами в живота. ще ги скандализирате, но ще ви оставят на спокойствие.

СТРЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, но е във ваша полза е да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Деловите срещи осъществете сутринта. Следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото. Не взимайте спонтанни решения. Ще се приберете уморени, но доволни от себе си, а и ще имате време да отмора и приготвяне на нещо вкусно за вашето семейство. Останете с близките си. Не се колебайте и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Начинанията са успешни, ако са добре обмислени и в почивния ден не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите. Ще се наложи да помогнете на ваш приятел, който скоро е сключил брак, но отношенията се развиват в неочаквана негативна посока. Рискувате да предизвикате ревността на половинката си. По-добре споделете причината за наложителното посещение при този човек или идете заедно.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви ядосат в почивния ден, заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени. Възможни са приходи, макар и не големи. Не бързайте с инвестициите. Вечерта очаквайте разправии с роднини заради непотушен скандал, започнал в ранни зори. Няма как да сте удовлетворени от сексуалния си живот, след като непрекъснато ви напомнят колко сте некоректни към половинката си. 

РИБИ

В този почивен ден ви предстоят ви запознанства, но като цяло е наситен с резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой. До обед, ако сте си у дома избягвайте разправии със семейството и се опитайте да се приберете веднага след края на работното време. Изяснете причината за напрежението с брачната си половинка и не се отказвайте от сексуалните удоволствия. 

Коментари

Задължително поле