Хороскопът на Алена: Лъвовете в нови проекти, Девите със служебни планове

ОВЕН

Очертава се напрегнат почивен ден, особено ако сте решили да пътувате. Не прекалявайте с високата скорост и бъдете внимателни, ако сте зад волана. Направете всичко възможно да уговорите деловите срещи и за следващата седмица, въпреки че няма да е лесно да убедите партньори от други градове да дойдат при вас. Ако прецените ги отложете. Постарайте се да не предизвиквате гнева на близките си, заради прояви на нервност от ваша страна, но не защото те са ви ядосали. Не си внушавайте, че вашия интимен партньор има нова връзка и ще ви лиши от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ 

Начинанията в почивния ден са успешни, а новината за предстоящи финансови постъпления ще ви зарадва. Във ваша полза е да сте предпазливи и прозорливи. Внимавайте сами да не си създадете проблеми. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви унижават и са причината, да ви липсва самочувствие. В личните ви отношения ще настъпи криза. По-добре откажете вечерята с ваши колеги, но съхранете мира в семейството си. Ревността на партньора ви може да доведе до отказ да се отдадете на сексуални удоволствия, ако сте развалили отношенията си заради вашите необмислени действия.

БЛИЗНАЦИ

Преценете, въпреки че деня е почивен,  дали са изгодни отправените ви делови предложения, за да не сгрешите в избора си. Ще осъзнаете, че искате да се насочите към нова професионална кариера, свързана с интелектуалната и духовна сфера, но дали ще имате сили да оцените и усвоите новите знания си отговорете сами. Бъдете разумни! Разкажете на вашите близки как е минал деня ви. Няма да навредите на личните си отношения, ако споделите мнението си за разходите, които се очертават в началото на годината. Не се отказвайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия, дори и ако се чувствате уморени. 

РАК

Работата ви в почивния ден изисква пълна концентрация. Не позволявайте да ви занимават с неща, които ви губят времето. Ще ви ядоса разговор с ваши познати, които искат отново заем, а парите винаги потъват незнайно къде и не ви ги връщат. Трудностите преодолявате с лекота. Деловите срещи са успешни. Ново запознанство или среща със стари познати,  ще остави у вас спомена за разочарования и тъга и ще обтегне отношенията с интимния ви партньор. Очакванията ви може да не се оправдаят, а и да ви лишат за дълго от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

В програмата ви за почивния ден са включени и делови задължения. Договорете участие в нови проекти и се подгответе за назначаване на нови служители. Ако се наложи да обсъждате служебни проблеми, отложете тези разговори за следобед. Не допускайте вашите колеги да ви досаждат, докато работите. Стабилизирайте постигнатото в личните отношения и съхранете брака си, дори и ако преживявате поредната криза. Не си струва да се развеждате. Не се колебайте да се съгласите на брак, ако не сте семейни и сте сигурни в чувствата си, а след това се отдайте на сексуални наслади. 

ДЕВА

Вашите служебни планове и нови идеите ще бъдат оценени и подкрепени, а започнатите задачи продължени и в този почивен ден ще ви донесат отлични резултати. Не взимайте прибързани решения за инвестиция на получените пари. Не пренебрегвайте възможностите за разговори с чужбина. Не допускайте намеса в личния ви живот на ваши роднини, които се стремят да ви докажат, че сте създали семейство с неподходящ партньор и сега е време да се разделите. Сексуалните ви отношения страдат заради нараненото ви его и невъзможност да прецените дали сте постъпили правилно, като сте отрязали роднините си. 

ВЕЗНИ

Очаквайте успешен почивен ден, защото ви обещава финансови постъпления и добра оценка на работното място. Не се притеснявайте от завистта на вашите колеги. Ако сте си внушили, че вашите проблеми  са породени от комплексни фактори, най-добре е да изясните какви са и да престанете да се притеснявате, за да не блокирате сами пътя си. Изясняването на вашите чувства ще ви помогне да не допуснете прибързана раздялата с любимите си или пък трайното им отдалечаване. От вашето решение зависят сексуалните ви отношения в бъдеще и дали ще се разделите окончателно с интимната си половинка. 

СКОРПИОН

Ще се наложи да се заемете и с обществените задължения, които сте поели дори и ако никак не ви се работи в почивния ден. Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи. Предпазвайте се да не изпаднете в неудобна ситуация, ако се занимавате с политика и се окажете в центъра на спор. На несемейните жени им предстои среща, която може да се окаже с мечтания партньор. Въпреки това бракът, ако се стигне до там с днешното запознанство, ще е по-скоро по сметка. Ако сте семейни, вечерта ви съветвам да останете с близките си и да се отдадете на секс и романтика. 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте как и пред кого говорите в почивния си ден. Думите ви може да бъдат разбрани повратно, заради изискването за предпазливост и умереност и през следващата седмица  да бъдат неправилно предадени като критични забележки на вашите началници. Не се надявайте, че днес късметът ви ще проработи, ако се отдадете на развлечения и забравите служебните си задължения. Вечерта отидете на ресторант. Ще се освободите от напрежението, а и ще зарадвате близките си с тази промяна след напрегнатия ден. След като се приберете или след романтичната вечеря, ако останете у дома, се отдайте на интимни разговори и на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Внесете хармония в отношенията с подчинените си, с деловите си партньори и с вашите началници. Успехът е с вас, ако в почивния ден се заредите с оптимистично настроение. Ще сте оценени на работното място както очаквате и отново ще се справите отлично със задълженията си. Запознанствата и личните ви отношения са проблемни и ви депресират. Късметът не е изцяло на ваша страна, скъпи жени. В личният ви живот промените зависят само от вашите желания и активни действия. Не наранявайте близките си. И в този ден може да пренебрегнете сексуалните мигове само ако сте преуморени. 

ВОДОЛЕЙ

Огледайте се внимателно около себе си и преценете дали в почивния ден  не е във ваша полза да създадете нови делови познанства, но без да прекратявате старите. Наблегнете на работата си и на деловите срещи, които ще ви донесат полза през месеца. Не се надявайте, че ще изгладите бързо недоразуменията във вашето семейство. Овладейте емоциите си. Освободете се от песимистичните мисли, които ви преследват от сутринта. Не ги пренасяйте в дома си, за да не съсипете отношенията си с вашите близки. Ако не сте допуснали разправия заради нещо, казано от вас неволно, не пропускайте сексуалните удоволствия. 

РИБИ

В почивния ден в личния ви живот цари хаос и затова сте изпаднали в депресия, от която сякаш сами отказвате да се измъкнете. На работното място при подписване на договори успеха е с вас. Очаквайте приходи и от самостоятелна дейност. Не са изключени затруднения в общуването с делови партньорите. Вечерта сте уморени и напрегнати. Не бъдете иронични и заядливи с близките си. Не сте готови да се отдадете на сексуални удоволствия. Предпазвайте се от влошаване на здравословното състояние, травми и проблеми, породени от напрежението през деня.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп