Хороскопът на Алена: Лъвовете да не задълбочават клевети в омраза, Девите влагат в доходен бизнес

ОВЕН

Очаквайте разправия в семейството заради неразплатени дългове с ваши роднини и неизпълнени обещания, които сте изрекли необмислено, заради вашето упорство и противопоставяне на ретроградния Меркурий. Не се притеснявайте, ако не преобърнете събитията в своя полза. Предложенията за работа са гаранция за бъдещите ви материални успехи, ако сте достатъчно гъвкави и не пропуснете шансът си. Радвате се на успех в личните отношения, но се пазете да не предизвикате ревността на половинката си заради неочаквано впечатляващо запознанство. От вас зависи дали ще изживеете незабравими сексуални мигове с интимната си половинка или ще решите да изневерите. 

ТЕЛЕЦ

В този ден сте лишени от чувството си за самосъхранение и заради ретроградното движение на Меркурий. На работното си място избягвайте предизвикани от вас конфликтите с колегите и ръководството. По-добре се откажете от делово пътуване. Пазете се от автопроизшествия. Прекалено емоционални сте и конфликтите на пътя са ви гарантирани. Очертават се проблеми отново в личните отношения. Бъдете търпеливи и не обсаждайте брачния си партньор с въпроси, на които не иска да ви отговори. Любимите ви са огорчени от непрекъсната ви заетост и нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Не се опитвайте да прикривате проблемите на работното място, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Признаването на грешките ще ви даде яснота какво трябва да промените и ще завиши авторитета ви. Бъдете отговорни. Ще се наложи да поемете отговорност за важна финансова сделка. Ваш съдружник ще ви подкрепи и за ваша изненада ще действа във ваша полза. Наясно сте, че ако са ви изневерили няма да простите и ще приключите веднага отношенията с интимния си партньор, но ако вие сте залитнали встрани ще търсите начин да получите прошка. Сексът е от огромно значение за вас и за отношенията ви.

РАК

Отхвърлете служебните си задачи до обед, защото следобед ви очакват важни разговори. При възникнала необходимост да подпишете спешни документи откажете директно. Може само да ги подготвите.  Проведете срещи с роднините си, които без право и за пореден път имат имуществени претенции към вас, но не бъдете агресивни, защото имате защитата на ретроградния Меркурий. Любимите ви хора са изпълнени с очакване за романтични мигове и приятни изживявания. Не ги лишавайте от тях. Вечерта си останете у дома и се отдайте на сексуални удоволствия, след които ще се почувствате преродени.

ЛЪВ

Не се ядосвайте заради клевети, станали причина за агресивното отношение на вашите колеги. Изяснете веднага проблема, за да не се задълбочи, преминавайки във взаимна омраза. Бъдете внимателни в общуването. На работното място всичко излиза извън контрол и заради ретроградното движение на Меркурий. Няма как да завършите планираните задачи, заради неочаквани трудности. Отношенията в семейството ви са хармонични. Не ги съсипвайте с ината си и нежеланието да сте в хармония с половинката си! Любимите ви хора се надяват, че вечерта ще се усамотите и ще се отдадете на сексуални изживявания.

ДЕВА

Обмислете как да вложите вашите пари в успешен и доходен бизнес. Не ви съветвам да пътувате, дори и ако се налага да проведете делова среща. Заети сте с важни служебни задачи, но има хора, които настояват да ви видят без да се съобразят с вашето време. Вместо да се ядосвате откажете срещата и се задълбочете в работата си, съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Семейството ви е недоволно от отсъствието ви вечерта, но ще се наложи да прояви разбиране, защото то е важно и за бъдещите ви професионални успехи. След като се приберете, дори и ако сте изтощени, не пропускайте сексуалните удоволствия, за да си спестите разправията с интимния ви партньор.

ВЕЗНИ

Забравете за намерението си да провеждате разговори с ваши делови партньори, особено при забраните на ретроградния Меркурий. На работното място трудно се справяте със задълженията си. Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана. Най-добре е да не пътувате. Разсеяни сте и трудно ще избегнете проблемите, дори и ако са по чужда вина. Не пренасяйте лошото си настроение от работното място в семейството и на среща с партньора си. Вечерта се постарайте да не спорите с любимите си, ако имате намерение да ги приласкаете за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Днес не предприемайте пътуване, Меркурий е ретрограден. Анализирайте събитията на работното си място. Опитайте се да извлечете максимална полза за себе си. Не се впускайте в необмислени и ненужни промени. Ако се налага да приключите спешните си служебни задачи, имате достатъчно време до обед, а след това се заемете с другите си задължения. Близките ви и брачния ви партньор очакват да сте заедно вечерта, мили жени. Отдайте се на чувствата си. Любимите ви са подготвили приятна романтична вечеря, гарнирана и със сексуални удоволствия, които не трябва да пропускате.

СТРЕЛЕЦ

Денят изисква да прецените дали ви е необходима помощ и още днес се свържете с хора, които могат да ви бъдат полезни, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Независимо в какво се състои възникналия проблем, съхранете доброто си настроение. В случаен разговор с колеги, с които сте излезли на разходка, ще научите за предстоящи промени на работното си място. Не допускайте агресията да премине и в отношенията с любимите ви, които не са заслужили с нищо лошото ви отношение. Ако не сте се освободили от агресивната си нагласа, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Преодолявате с лекота трудностите, само ако анализирате събитията и не се противопоставяте на ретроградния Меркурий. Не сте в състояние да овладявате своята чувствителност и ще се окажете под непрекъснатия прицел на някой, който ви се оплаква. На работното място завършете задачите си, ако ви притискат срокове за тяхното изпълнение. Не се надявайте на среща с дългоочакваната голяма любов, ако сте изживели скорошна раздяла. Още не сте в състояние да преценявате правилно новите си познати. Сексуалните мигове ще ви доставят удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Активността ви на работното място до обед ви помага да печелите с лекота, въпреки ретроградния Меркурий. Не отказвайте допълнителните задачи. Търговците ще реализират невероятни приходи.  Бизнесмените да подготвят предложенията, които трябва да обсъдят на работен обяд, без да подписват договори. Отдайте се на чувствата си и не пренебрегвайте романтичните мигове тази вечер. Може да пропуснете сексуалните удоволствия, единствено, ако те са насилие над волята ви, за да не разочаровате интимната си половинка.

РИБИ

На всяка цена се постарайте да избегнете назряващ конфликт с ръководството, особено при ретроградното движение на Меркурий.  Колегите ви са се изказали критично за вас, но не са преценили, че вредят по-скоро на себе си. Обсъдете с подчинените си проблемите, свързани с работния процес, за да не се създадат условия за загуби в следващите дни, които няма как да предотвратите. Брачната ви половинка се старае да се съобрази с вашите задължения, но сте длъжни да намерите време и за интимни мигове и разговори със семейството си. Сексът ще ви зареди с отлично настроение и ще влее във вас нови сили.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп