Хороскопът на Алена: Невероятен работен ден за Везните, творчески подем за Скорпионите

ОВЕН

Имате възможност да подобрите финансовото си състояние. Обмислете промените, чрез които ще намерите верния изход от всяка трудна ситуация. Творческият подход на работното място и чарът ви ще ви осигурят подкрепата на вашите колеги. Анализирайте изминалите дни и отстранете грешките си. Следобед се справете с всички семейни проблеми, възникнали през изминалата седмица. Спестете си скандалите. Въпреки разправиите, можете да се отдадете на сексуални удоволствия, които ще заздравят напуканите отношения с интимния ви партньор. 

ТЕЛЕЦ 

Склонни сте да противоречите на всички, заради нежеланието ви да приемете мнението на вашите колеги. До обед с лекота реализирате своите планове. Успешни са деловите срещи и разговори. Полезно е общуването с ръководството, но само, ако имате ясни идеи и сте намерили начин за тяхната реализация. Вечерта очаквайте сцени на ревност. Причината е отново вашето поведение, което е дало повод за съмнения в чувствата ви. За пореден път рискувате да се лишите от възможността да изживеете сексуални удоволствия, но сте си виновни сами.

БЛИЗНАЦИ 

Емоцията не бива да ви пречи да видите шансовете си за успех. Запазете спокойствие и не проявявайте агресия. Преценете дали не е време да промените поведението си. Не мислете как да мъстите, ако ваши колеги се опитват да изземат вашите функции и да седнат на вашия стол, уверявайки ръководството, че са по-кадърни. Въпреки трудностите семейните ви отношения са хармонични. Вечерта изживейте приятни романтични мигове. Без притеснение се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви избавят от напрежението. 

РАК 

Ще съумеете да разрешите наболял служебен проблем, въпреки че не вие сте причината за появата и развитието му. Поставете началото на новите си задачи. Помислете си какво трябва да промените в живота си. Време е да оцените трезво и собствените грешки, предизвикани от прибързаност или невъзможност да проявите разбиране. Чувствата ви са споделени, скъпи жени. Използвайте този факт, за да си възвърнете хармонията в отношенията с интимния партньор. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

ЛЪВ 

Бъдете отговорни към служебните си задължения и ще осъзнаете какви висоти може да постигнете, но само труда си, не даром. Разрешете неотложни финансови въпроси, за да имате пари за покриване на данъците. Деловите срещи и разговори са успешни. Не бъдете прекалено настойчиви и не насилвайте събитията. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си партньор и да отидете на ресторант. След като се приберете, не бързайте да потъвате в дълбок сън, а се отдайте на сексуални мигове.

ДЕВА 

Не мислете за инвестиции. Във ваша полза е да внимавате на работното място. Склонни сте да противоречите на всичко казано от страна на ръководството, но си вредите и не печелите симпатията на вашите колеги. Новите запознанства не бива да ви подтикват към спор с преките ви началници и колегите. По-добре стойте встрани. Вечерта очаквайте изненадващи приятни срещи и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата, които бушуват във вас. Не се впускайте в интимна връзка и сексуални удоволствия с малко познати партньори. 

ВЕЗНИ

На вашето работно място ви предстои един невероятен ден. Нови запознанства и подновяване на стари, ще ви позволят да откриете нови възможности за професионална изява, но не бъдете прибързани. Не бива да изоставяте сегашната си работа без да сте сигурни, че ще изпълнят обещанията си. Необмислените промени ще бъдат грешка. Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, ако са сигурни в чувствата си.

СКОРПИОН

Трудностите няма да ви попречат да се радвате на творчески подем, напълно заслужено от нас. Денят ви е наситен с интересни събития в личния живот. Не е изключено към вас да се обърнат стари делови партньори. Не сте приключили напълно отношенията си с тях и имате възможност да ги подновите, но ако решите да го сторите бъдете предпазливи. В семейството ви не са изключени разправии, заради невъзможност да контролирате емоцията си. Не проявявайте ревността си, а ако сте изневерили се откажете от надеждата за сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Промените, които очаквате няма да настъпят бързо. За да ги реализирате ще изгубите целия ден. Пътувайте, но бъдете предпазливи зад волана. Последиците от инатливите ви и необмислени действия ще са неочаквани. Не допускайте промени, ако не са ви по вкуса или ако някой насила ви ги налага. Вечерта се приберете при любимия и му предложете да излезете на вечеря или на гости. Ще се почувстват поласкани. Можете да създадете романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

КОЗИРОГ 

Очаквайте проблеми. Ще сте подложени на критика от страна на ръководството, ако и днес сте на работното си място, заради интриги от страна на ваши неприятели. Начинанията са забранени. Завършете вече започнатата работа, за да си спестите неприятностите, предизвикани от забавянето. Вечерта очаквайте проблеми в семейството или с любимия си. Не проявявайте капризи и чуйте какви са желанията му. Романтичните мигове с интимния партньор и сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с желание за живот. 

ВОДОЛЕЙ

Днес сте изцяло във властта на успеха. Осъществявате с лекота всичките си цели въпреки пречките. Заемете се с разрешаването на делови проблеми или поне намерете начин за бързото им приключване. Пътуване няма да бъде успешно. Не си поставяйте дългосрочни задачи, ако зависите от други хора, за да избегнете провал. Любовните ви отношения са застрашени от проблеми. Не допускайте раздяла. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте обзети от мисли за работата си, които ви пречат да се отдадете на сексуални удоволствия. 

РИБИ

Предпазвайте се от финансови загуби, непредвидени но породени от липса на прозорливост от ваша страна. Нарасналите разходи в семейството ви се дължат на невъзможността да се въздържате от ненужни покупки. Бъдете предпазливи и преценявайте всички промени в професионалния и личния си живот. Приемайте допълнителна работа, само ако ви бъде заплатена добре. Ще изживеете приятни романтични мигове и ще разрешите възникналите лични проблеми. Любимият ви е подготвил изненада и романтична вечеря.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп