Хороскопът на Алена: Неочаквана добра новина за Близнаците, предпазливостта носи успех на Раците

ОВЕН

Заемете се със служебните си задължения, въпреки че деня е почивен. Във ваша полза е да избегнете деловите разговори и запознанствата. Ще ви донесат бъдещи проблеми. Срещите с непознати, които постоянно кръжат около вас и упорито търсят начин да се приобщят към професионалното ви обкръжение, не са във ваша полза. Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот и да предприемате крачката към развод, само защото сте обидени. Разводът е едната възможност, а сдобряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, но със сигурност е по-добрата и е редно да изберете нея. 

ТЕЛЕЦ

Трудно ви е да общувате в почивиния си ден, вглъбени в мисли за работата, която имате намерение да отхвърлите до края на работния ден. Бъдете предпазливи с финансовите инвестиции и се доверете на интуицията си. Заетите със спешни служебни задачи да бъдат по-дейни, но и отговорни. В този ден имате възможност да изразите любовта си в цялата и мощ и да липсващата ви напоследък хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, но дали това ще продължи зависи от вас. 

БЛИЗНАЦИ

Няма да сте доволни от запознанствата в почивния ден, но пък работата ви спори. Вечерта ще ви зарадва гостуване на ваши приятели и неочаквано поднесена ви добра новина. Късметът във финансово отношение не е с вас, ако в този ден решите да давате обещания за участието си в инвестиционни проекти, които не сте планирали. Вашите интимни партньори се страхуват да не ви загубят заради флиртът ви с ваш колега, който за вас е невинен, но ги е наранил дълбоко. Ако сте семейни отношенията ви ще се усложнят сериозно. Докажете чувствата си и вечерта си дарете незабравими сексуални мигове. 

РАК

В почивния ден не е във ваша полза да се обвързвате с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно. Предпазливостта ви носи успех. Няма да липсват и запознанства. На вашето работно място бъдете изключително дейни, защото имате възможност да постигнете финансов успех. Близките ви са изнервени от вашето отсъствие, въпреки че сте на среща с приятелки, която се състои всяка седмица. Намерете време и излезте на вечеря с тях. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашето умение да четете желанията на любимия си. 

ЛЪВ

Отложете прибързаните деловите решения и не се захващайте с нови служебни задачи в този почивен ден. Запознанствата ви носят бъдеща полза. Откажете предложената ви допълнителна работа, след като сте сигурни, че няма да я отхвърлите до обед и ще си изпросите наказание или подигравките на вашите колеги, които ви нараняват. Имате възможност да оправите личните си отношения с една дума, но женския ви инстинкт ще ви подскаже коя е тя. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

ДЕВА

След като и в почивния ден сте предизвикали проблеми заради ваши пропуски ще се наложи да проведете разговори с ръководството, за да ги разрешите. Не очаквайте успехът да ви споходи, ако не сте си свършили работата. Въпреки, че няма да ви е лесно, за ваша изненада ще се справите с неприятностите и ще получите похвала, но трябва да сте търпеливи. Следобед и вечерта отдайте дължимото на близките си, отдайте се на почивка и развлечения, ако сте си взели почивка. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове, ако не решите да ги пренебрегнете. 

ВЕЗНИ 

В почивния ден трудностите ви преследват както в личните така и в деловите отношения. Не си нанасяйте сами  вреда с ненужни притеснения, а се заемете със задълженията си като се вслушате и в своя вътрешен глас. Успехът е с вас през целия ден, ако не допуснете притесненията да навредят на самочувствието ви. Бъдете предпазливи в думите си и не спорете с вашите близки. Те подкрепят професионалните ви идеи, но би било добре да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка.  

СКОРПИОН

Денят е почивен. Привидно се радвате на успех и признание, но сте длъжни да съхраните добрия тон при делови срещи, да не се поддавате на ласкатели, да избягвате рискованите начинания, само защото са ви помолили много да се включите и да помогнете на приятели. Не се надявайте на главоломни успехи, ако провеждате разговори с вашите бъдещи делови партньори. Ако не сте склонни на компромиси с близките си свързани с домашните ви задължения, отношенията в семейството ви ще се изострят до крайност. От вас зависи да не допуснете лишаване от сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Успехът е с вас и в почивния ден, но го заслужете като докажете, че сте отговорни. Планирайте задачите си и срещите си до края на месеца. Колкото и да ви е трудно премълчавайте и не критикувайте близките и колегите си. Всички делови разговори днес са успешни, дори и ако не сте на работното си място. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, особено ако сте свободни жени и не сте създали семейство. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако отидете заедно, за да не ви лиши отново от секс. 

КОЗИРОГ

В почивния ден не е във ваша полза да си внушавате проблеми, защото те са само във вашите мисли, въпреки че можете да ги проектирате в реалността на вашето ежедневие. Заредени сте със сили и желание за активна работа и успехът в начинанията ви е гарантиран. Споделете с вашите колеги плановете си до края на месеца като ги поканите на вечеря. Стабилизирайте семейните си отношения. Несемейните да не се затварят у дома, а да се срещат с хора и да търсят възможността за запознанства, които днес може да ги освободят от самотата. Вечерта предложете на любимия си да отидете на ресторант, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Променете отношението си към вашите колеги в почивния ден и не бъдете добронамерени към завистливите. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните задължения. Днес не е във ваша да разговаряте по делови въпроси. Заемете се само с рутинните си задължения. Ако не сте семейни и сте намерили подходящия партньор, днес е идеален ден, за да обявите желанието си за създаване на семейство, но не ви съветвам да сключвате прибързан брак. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерено агресивни, но и активни.

РИБИ

Впечатляващо общителни, чаровни и успяващи, будите завистта на вашите колеги и близки, дори и в почивния си ден. Обмислете предпазливо промените. Не разчитайте само на късмета си. На вашето работно място не се ядосвайте, че сте длъжни да се занимавате със спешни служебни задачи. Успехът е с вас. Овладейте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимния си партньор, колкото и да ви е ядосал. Не се опитвайте да господствате над него. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от брака си, връзката си и от сексуалните удоволствия. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп