Хороскопът на Алена: Овните в отлично настроение, Телците в приятна компания

ОВЕН

Честито Рождество Христово! На работното място и в празничния ден успехът е с вас, ако обмислите добре начинанията и не сте прибързани. Ако сте уговорили делови срещи, не взимайте прибързани решения. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери. Предпазвайте се от неподходящи запознанства и разочарования в личния живот. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. 

ТЕЛЕЦ

Честито Рождество Христово! Въпреки, че в празничния ден сте самоуверени и амбицирани да се справите успешно с предизвикателствата, е време да преразгледате вече създадените от вас делови отношения. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори. Вашите половинки малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятели. Обмислете как да създадете ваша обща среда. 

БЛИЗНАЦИ

Честито Рождество Христово! Справяте се с лекота с всички трудности по пътя си и в празничния ден. Оценката за вашата работа е висока и подплатена с добри финансови постъпления. Горди сте с постиженията си. Проведете деловите си срещи и разговори, а и късметът днес е на ваша страна, ако дейността ви е свързана с инвестиции. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

РАК

Честито Рождество Христово! Неочаквано за вас при това в празничния ден, ще ви подкрепят влиятелни хора. На успех могат да разчитат всички, които се занимават с бизнес и с търговия на интелектуална собственост. Имате възможност да предприемете действия, чрез които да попълните бързо банковата си сметка, но не рискувайте и не разчитайте на късмета си. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост. 

ЛЪВ 

Честито Рождество Христово! Постарайте се да отидете рано на работа, ако се налага да го сторите и в празничния ден, за да се подготвите за преговорите, от които зависи подписването на важни за вас инвестиционни проекти през следващата седмица.  Днес имате възможност да реализирате деловите си идеи. На работното място ви осигуряват нужното спокойствие. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. 

ДЕВА

Честито Рождество Христово! Днес денят е празничен, но вие  сте готови на всичко, за да се срещнете с ваши колеги, с които имате желание да създадете общ бизнес. Приемете отказът или тяхното съгласие като Съдбовен знак, особено ако имате и лични колебания и притеснения. Не проявявайте доверчивост към деловите си партньори, за да избегнете финансови загуби. Не навлизайте в спорове. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. 

ВЕЗНИ

Честито Рождество Христово! Задължени сте да намерите време въпреки че деня е празничен, за да обмислите промени и да предприемете решителни действия, за да избегнете финансовите загубите. Ако се справите, успехът е с вас. Занимавайте се с професионалните си задължения без да обмисляте как да си тръгнете по-рано от работа, за да не си навредите. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Споделете тревогите си и се освободете от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Честито Рождество Христово! Страдате защото се чувствате нещастни и неразбрани в този празничен ден. Отказът на вашите близки да се съобразят с вашите желания ви депресира, това е естествено поведение, ако сте работили и през почивните дни и сте ги лишили от внимание. На работното място успехът е с вас. Имате спешни служебни задачи и не бива да закъснявате за работа. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимите си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ 

Честито Рождество Христово! Не спорете с колегите си как да разпределите задачите си в празничния ден. Ако имате посещение на ваши задгранични партньори, не провеждайте днес делови разговори. Задълженията ви изискват да останете на работното място и след края на работния ден. Предупредете вашите близки, за да си спестите ревността и скандалите. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако все пак тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашата интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове. 

КОЗИРОГ 

Честито Рождество Христово! Вашите колеги отказват да приемат съветите и идеите ви в празничния ден. Явно ги поднасяте с тон, който изисква пълно подчинение или пък звучи наставнически. Заемете се със задълженията си. Не се надявайте на странична подкрепа, а работете сами и очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви - не се надявайте на това. 

ВОДОЛЕЙ

Честито Рождество Христово! Предстои  ви поредния изпълнен с приятни изживявания и професионални успехи празничен ден. Не мислете за възможните трудности, за да не ги предизвикате сами. Бъдете търпеливи с колегите си на работното място, дори и ако са заядливи и проявяват неуважение към вас, защото сте уверени в себе си. Ще се приберете уморени, ако сте дежурни и на работа, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. 

РИБИ

Честито Рождество Христово! Нямате повод за притеснение в празничния ден. Новите задачи, чието начало поставяте днес, ще ви донесат успех, признание, но и възможност да обогатите знанията и уменията си. Проведете деловите си срещи в този ден, особено ако сте на ръководен пост, защото ще са успешни и ще поставят основата на добри приходи. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породени от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките с поведението си.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп