Хороскопът на Алена: Овните да не налагат мнението си, Девите да не се инатят

Photo by Lukas from Pexels

ОВЕН

Преценявайте с разума си действията си на работното място. Не се опитвайте да налагате мнението си, ако искате професионалният успех да не ви изостави. Избягвайте необмислените начинания. Няма да ви отминат служебни проблеми, породени от импулсивните ви действия. Не рискувайте. Заядливият тон в дома ви би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Сутринта се справяте добре със служебните си задачи, въпреки че никак не ви се работи, заради притеснения, породени от празниците в края на месеца. Деловите разговори са особено успешни за ваша изненада. Предложенията за инвестиции проверявайте внимателно, за да не вложите парите си напразно. Не пътувайте. Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък. 

БЛИЗНАЦИ

Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, обвързана с нови делови партньори. До обед завършете вече започнатите задачи и направете крачката към началото на току-що разработените идеи. Успехът е с вас, ако подхождате разумно и отговорно към задълженията си. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма, ще изпитвате вина и ще правите опити да избегнете сексуалните удоволствия. 

РАК

Настъпил е мигът, в който можете да получите финансова подкрепа от деловите си партньори. Работещите в сферата на частния бизнес са задължени да проведат деловите си разговори. Инвестициите трябва да са в умерени граници. Не надхвърляйте възможностите си, за да не търпите провал. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си и от обсъждане на предстоящите празници. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задачи. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, за да не съсипете отношенията с колегите си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви използват. Не си разваляйте настроението заради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са свързани с вас. В личните ви отношения  има леко пропукване, което е време да залепите, ако не са поели към раздяла и край на отношенията ви. Ако сте сгрешили, променете поведението си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Бъдете инициативни, но с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който не само ви вреди, но ви печели и врагове. Пътувайте, ако прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка плановете ви и да изостанете със задачите си. Не рискувайте с необмислени начинания. Избегнете грешките. В личният ви живот е спокойно. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните хармонията и разбирателството. Вечерта не пропускайте миговете със семейството и с любимите хора, ако не сте го създали. Не се лишавайте от сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Посветете деня на вече започнати задачи, които трябва да завършите днес, доброто възнаграждение си заслужава усилията.  Неприятни новини, свързани с поредните опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със заядлив тон и не доказвайте правотата си, защото истината за лъжовната информация по ваш адрес съвсем скоро ще излезе наяве. Не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашата интимна половинка. Раздялата може да предизвикате сами. Не разочаровайте интимната си половинка с поведението си, за да не се лишите насила от сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Очаква ви спокоен ден, въпреки трудностите, с които за пореден път ще се справите без усилие. Разчитайте на рутината и натрупания опит. Избягвайте необмислените начинания. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача, въпреки че искате да имате повече време за почивка. Разпределите силите си така, че да не се уморявате. По-добре е да не действате прибързано. Склонни сте да си създадете проблеми в личните отношения, заради невъзможност да приемете мнението на вашите близки за предстоящите празници в края на годината. Може да се окажете без компания тази вечер и да се лишите както от интимните мигове и разговори, така и от сексуалните удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предизвиквате упорството на колегите ви, които отказват да ви подкрепят, защото не приемате мнението им. Не споделяйте новите си идеи, свързани с професионалните ви стремежи. Ако развивате проспериращ бизнес със сигурност ще се намери кой от обкръжението ви да ви навреди, като се възползва от получената информация. Днес, за разлика от професионалните ви успехи, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии. Не спорете и не проявявайте ината си. Ако имате проблеми със секса, със сигурност сте обидени и със занижено самочувствие.  

КОЗИРОГ

Проявете упоритост във всичко, което правите. Запознанство, без значение дали делово или лично е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте блестящо със задълженията си. Не се притеснявайте от трудностите. Подгответе пътуване, свързано с провеждането на делова среща, която ще предизвика промени в живота ви. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, ако сте влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот е във ваша полза да преразгледате поведението си. 

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте предложения за служебни задачи, които ви носят приходи. Поставете конкретни задачи на колегите си или на вашите подчинени, за да не ви създават проблеми. Пътувайте само при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за участие във финансово съдружие. Не ви съветвам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте готови за сексуални наслади защото искате интимната ви половинка да се почувства виновна, но грешите и си вредите на отношенията.

РИБИ

Вместо да се оплаквате стабилизирайте позициите си на работното място. Откажете се от прибързаните начинанията, но бъдете дейни. Проблеми, които упорито отказвахте да разрешите ви изнервят напълно заслужено, защото сте предизвикали случващото се с вашите действия. Виновници търсите някъде извън вас, но всъщност сте самите вие. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, която ви гложди от много време, но не успявате да я надмогнете. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле