Хороскопът на Алена: Овните да не проявяват безпричинна щедрост, Телците да не договарят финансиране

ОВЕН

Не е във ваша полза в почивния ден да проявявате безпричинна щедрост и добронамереност към вашите колеги, които ви засипваха с подигравки сутринта, но нямат притеснение да ви искат пари, след като сте получили заплатата си, а и те своите заплати. Преди време сте проявили небрежност и сега плащате висока цена и заради факта, че Меркурий е ретрограден. Не съжалявайте за изгубеното време, коригирайте пропуска и приключете с проблема. Несемейните ще бъдат приятно изненадани от запознанство, даряващо възможност за интересно партньорство. Възможна е среща с ваш отдавнашен интимен партньор. Ако сте семейни ще си създадете сериозни проблеми с брачния партньор. 

ТЕЛЕЦ

Не бързайте в почивния ден, при ретроградното движение на Меркурий, да се договаряте за финансиране от банка, без значение дали е за вас или участие в съдружие, ако не сте уверени, че ще инвестирате в нови проекти. Кредита може да връщате само вие. Не харчете напразно парите, спечелени в този ден. Забравете спомените за ваши минали успехи и градете новото си, смислено и по-добро бъдеще сега, с придобитите нови знания и скритите ви неизявени качества. Семейните да си наложат спокойствие. Не позволявайте на вашата женска мнителност и обидчивост да усложнят отношенията с близките ви. Несемейните жени ще изживеят неочаквани романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Солидни приходи сутринта в този почивен ден са стимулът ви за активна работа. След като приключите със служебните си задачи обмислете възможността за творчески изяви, които са ви предложили днес, но внимателно и с разума си, без емоция, защото Меркурий е все още ретрограден.  Часовете въпреки заетостта ви текат за вас бавно и отчайващо досадно, а вие сте и раздразнителни. Всяка забележка ви изнервя. Освободете се от напрежението в семейството, мили дами и отношенията ви ще станат нормални. Докажете на любимите си хора, че чувствата ви са непроменени. Липсата на взаимно разбирателство е причина за нежеланието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Изцяло подвластни сте на желанието си да общувате, но в почивния ден бъдете внимателни при срещи и запознанства. Прекалено емоционални сте и блокирате възможността да жънете успехи на работното си място, особено при все още ретроградния Меркурий. Не проявявайте агресия, ако сутринта възникнат професионални проблеми, с които ще се справите с повече усилия, но сами и без да създавате ненужно напрежение. Възможно е влошаване на отношенията с роднините ви. Не променяте убежденията си, но по този начин вредите на себе си. Не проявявайте агресия в леглото, защото не дарява сексуална наслада на партньорите ви, ги отдалечава.

ЛЪВ

Внимавайте когато подготвяте документи свързани с предстоящи финансови преводи, защото все още имате забрана. Избягвайте ненужните разходи, след като Меркурий е все още ретрограден. Вървете към своята цел упорито, без да се съобразявате с препятствията. Не се притеснявайте, ако колегите ви несъзнателно извършат пропуск и ви създадат неочаквани трудности на работното място. През целия ден изпитвате нужда от обич. Не се лишавайте от възможността да отидете на вечеря с любимите си хора. В сексуалните си отношения не сте склонни да се съобразявате с партньора си. Променете поведението си.

ДЕВА

Запознанствата в почивния ден са разочароващи, а ретроградния Меркурий ви предпазва от задълбочаване на отношения с неподходящи хора. Подтиквани от ваши познати и делови партньори, сте склонни да се забъркате в поредната губеща инвестиция, въпреки чувството си за самосъхранение. Готови сте да дадете съгласие да участвате в нови проекти, само защото са ви накарали да повярвате в своята незаменимост. Няма да ви липсват семейни проблеми заради импулсивността ви. Бъдете откровени и кажете какво не ви харесва в интимните ви партньори. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

ВЕЗНИ

Трудностите ви изненадват неподготвени в този почивен ден. Приемете промените във финансовото си положение като част от промените след замразяването на нормалния живот в началото на годината, засегнали всички, не само вас и се въоръжете с търпение. Конфликтите на работното ви място са непреодолими. Острият ви език, който, както създавате впечатление, че сте притеснителни, така  ви е трудно да държите зад зъбите си, е причина за неочаквани проблеми при все още ретроградния Меркурий. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност. Ако сте избегнали проблемите, вечерта имате възможност да се отдадете на сексуални удоволствия и романтични мигове.

СКОРПИОН

За ваша изненада и въпреки притесненията, които ви преследват от сутринта в почивния ден, за всеобща изненада, въпреки че сте нервни и разсеяни, се справите и с най-трудните задачи. До този ден нямахте настроение и намерение да ги завършите, но осъзнаването, че са доходоносни е навременно. Не ви съветвам да пътувате. Меркурий е все още ретрограден. Ще се заредите с нови сили, заради неочакваните, но полезни промени. Семейните жени да очакват приятни романтични изживявания. Несемейните жени могат да срещнат своята голяма любов и да бъдат щастливи. Ако сте семейни, сексът ще ви зареди със сили. Несемейните, които са срещнали своята половинка, да не избързват с интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не падайте духом, дори и да ви се струва, че в този почивен ден работата ви е прекалено натоварваща и нямате сили да се справите с всичките си задължения. Изненадващата ви среща със стари приятели и делови партньори, ще ви позволи да подобрите финансовото си състояние, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Бъдете внимателни, ако искате да се предпазите от финансови загуби и пропуски на работното място. В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви и не прикривате непрекъснатите съмнения в половинката си. Естествено е след разправиите да нямате желание за интимни мигове. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри. 

КОЗИРОГ 

Бъдете предпазливи в почивния ден, най-вече  в действията си на вашето работно място. Въпреки желанието ви да предприемете промени, не надхвърляйте собствените си възможности. Не се впечатлявайте от случайните критични забележки на близките ви, които са заядливи, но са подтикнати и от ретроградния Меркурий. Проявете такт и сдържаност, дори и ако сте засегнати от нечии думи. Само така успехът няма да ви изостави. Внимавайте с романтичните запознанства, защото сте във властта на емоцията и нямате реална преценка за хората около себе си. Не изневерявайте. Сексуалните контакти със случайни партньори могат да доведат до нежелана бременност и бъдещи проблеми, особено ако сте семейни и имате отраснали деца.

ВОДОЛЕЙ

Осъществете промените, които сте си набелязали, стига да не са във ваша вреда. Изнервят ви непрекъснатите опити странични хора или ваши познати да ви съветват без да сте ги питали или молили. Пътуване, което сте планирали за почивния ден е успешно, но и напрегнато заради предстоящите разговори, въпреки че сте подготвени, но причината е и Меркурий, който е все още ретрограден. Преди да се заемете с новите си служебни задачи завършете изостаналите. Ще си спестите упреците на вашите началници. За вас любовта играе водеща роля през целия ден, особено ако сте сгодени и чакате сключване на брак. Щастието е с вас, ако чувствата ви са споделени. Не се опитвайте да флиртувате. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, но не проявявайте своята първична същност.

РИБИ

Търговците ще постигнат успех, ако  в почивния ден не предприемат рисковани стъпки и не се опитват да печелят с измама, в противоречие с ретроградния Меркурий. Имате възможност да разширите или обновите дейността си. Ако сте зад волана бъдете предпазливи. Напрегнати сте и се ядосвате на всички, които си позволяват да ви засичат по пътя. Не си струва да стигате до солени глоби и физическа саморазправа. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да прераснат още в деня в сериозна връзка, но неподходяща и водеща до разочарования и душевни страдания. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия при взаимно желание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп