Хороскопът на Алена: Овните да разчитат повече на интуицията си, Телците да не се изкушават от начинания

ОВЕН

В почивния ден не се опитвайте да търсите подкрепа от страна на деловите си партньорите и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекалено раздразнителни и агресивни. Намесата и съветите на колегите ви са добронамерени, защото искат да ви помогнат. При необходимост осъществете пътуване. Разчитайте повече на интуицията си. Пазете се от чаровен мъж, който се опитва да се вмъкнат в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармонията в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

ТЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, а вие не се изкушавайте от начинания. Постарайте се да изясните бързо възникналите недоразумения с колегите си, за да не ги пренесете вечерта в дома си. Бизнесмените са готови да подготвят за подпис договори, но не са предвидили клопките, неупоменати в клаузите, които им вредят. Предпазвайте се от финансови загуби. След края на деня се приберете и заведете близките си или любимия на ресторант. Не се впускайте в семейни разправии и избягвайте контактите, които могат да създадат конфликти. След приятната вечер се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ
 
Известие в почивния ден ще  стане причина за големи промени не само в личния живот, а и на работното място. Не пропускайте да използвате добрия си шанс, защото скоро може да не ви споходи. Здравият разум и добре обмислените действия ще ви предпазят от сериозни грешки. Проблемите следобед са свързани с успехите ви и с повече предпазливост. Следобед не са изключени трудности в семейството. Не се задълбочавайте. Вечерта се отдайте на чувствата си. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимния партньор отговаря на темперамента ви или чувствата ви са така силни, че сте готови да се съобразите с него.

РАК

Необходими са ви много усилия, за да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задачи в този почивен ден. Не се предвиждат финансови постъпления. Очаквайте предложения, водещи до подобряване на материалното състояние. При необходимост потърсете помощта на колегите си, но само ако сте убедени, че сами няма как да се справите с трудностите. От вас зависи вечерта да не предизвиквате ревността на партньора си. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте и ще остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ЛЪВ

Подобрете с перфектната си работа вашето материално състояние, след като в почивния ден имате тази възможност. Не предприемайте промяна на работното място. Бъдете внимателни и търпеливи. По-добре се постарайте да прецените всички положителни и отрицателни качества на деловите си партньори. Така няма да съжалявате за сключените договори, защото може да ви изненадат загуби. Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство, да не отказват покани за развлечения  и да се огледат за подходящия партньор. Семейните жени могат да се отдадат на интимни мигове и сексуални преживявания.

ДЕВА

Вземете важни решения, но разчитайте на разума си. Работете активно и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, за да не ви спестят нещо важно. Обърнете внимание на новите изгодни инвестиции, без да давате положителен отговор в същия ден, който е и почивен. Предпазвайте се от прибързаност и необмислени действия. Избягвайте запознанствата, ако могат да създадат конфликти заради ревността на интимния ви партньор. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Постигате мечтаните професионални успехи въпреки почивния ден. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Постарайте се да вникнете в заниманията си на работното място. Проведените делови разговори са успешни. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията. Колегите ви са на ваша страна и ще ви подкрепят. Несемейните жени ги очаква поредното незабравимо романтично приключение. Ако сте сигурни в чувствата си и вече сте създали интимни отношения, ще изживеете и приятни мигове в леглото. Сексът ще ви зареди с нови сили. 

СКОРПИОН

Днес, в почивния ден, сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със съмнения. Причината е породена от разочарованието, което изживявате заради  нежелание на вашите колеги да приемат сериозно идеите ви, с което ви обиждат. Предадени сте от хора, на които сте имали пълно доверие. Не е във ваша полза да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото, ако разчитате на късмета си. Имате възможност да пътувате с любимия си или със семейството си. Вечерта не пропускайте да създадете приятна романтична обстановка. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви обогати с незабравими изживявания. 

СТРЕЛЕЦ

Поставете успешно начало на важни делови разговори в почивния ден. Не отказвайте срещи с нови делови партньори. Ще получите нови предложения за съвместен бизнес. Блазнят ви, но бъдете внимателни, защото имате забрани за рисковани и необмислени действия. Съдбата ви дава шанс да намерите изчезнали вещи и пари, а също да се срещнете с делови партньори. Пътувайте с любимия си и си отпочинете от напрегната седмица. Сексуалният ви живот изисква да разчупите рутината, създадена в годините, ако сте семейни отдавна. 

КОЗИРОГ

Успехът е с вас, ако в почивния ден провеждате внимателно разговорите и делови срещи и създадете нови взаимоотношения, но бъдете внимателни. Очаквайте предварително планирани промени в професионалния ви път. Не позволявайте на колеги да ви занимават с проблеми извън професионалните ви задължения. Хармонията в личните ви отношения и семейството ще ви подтикне към промяна на отношението ви към близките ви хора. Пътувайте с любимия си. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се от неподходящи контакти в този почивен ден. Въздържайте се от взимане на важни решения и от активни действия, свързани с професионалната ви реализация, ако не сте готови за промяна. Не разчитайте на партньорите си и не очаквайте помощ от колегите си, за да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми. Отдалечили сте любимия си и страдате. Време е днес да намерите отново пътя към сърцето му. Сексуалните ви отношения естествено са проблемни. Нямате желание за интимна близост, заради нежеланието ви да се извините.

РИБИ

Въпреки трудностите в почивния ден сте изпълнени с желание за работа. Ще изживеете неочаквани положителни промени. Ако си мечтаете за собствен бизнес обмислете кога да поставите неговото начало, но и днес или до края на седмицата. Във ваша полза е да обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и да извлечете максимална полза от тях. Семейните проблеми ви действат изнервящо, мили жени. Причината е, че нямате време за брачния си партньор. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп