Хороскопът на Алена: Овните обмислят нова мечтана дейност, Телците правят крачка към осъществяване на идеите си

Photo by Polina Kovaleva from Pexels

ОВЕН

Мечтаете да се захванете с нова дейност в следващите дни, а днес, в почивния ден, ще я обмислите до най-малките подробности. Направете крачката към ново начало, но като разчитате на своите знания и на интуицията си. Внимателно прочетете договорите, които искате да подпишете след две седмици, защото те са гаранция за бъдещата ви финансова стабилност. Успехът е с вас, но на късмета си изобщо не разчитайте! Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и умората, която сте натрупали в излишък. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден е във ваши ръце възможността да направите крачката към осъществяване на вашите идеи и да поставите началото на нови задачи. Късметът е на ваша страна, а общуването е полезно за вас. Предстои ви изключително успешен ден. Не се изненадвайте, ако ваши стари познати внезапно се появят отново в живота ви. Не бързайте да им се доверявате. Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си. Няма да сте в добра форма заради стореното, ще изпитвате вина и ще избегнете сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас, въпреки че деня е почивен. Бъдете внимателни при създаването на нови делови партньорства, за да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша полза да разказвате за предстоящите си срещи и начинания, особено ако ще поставите началото им преди края на месеца. Денят ви е спокоен и изпълнен с положителни емоции. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

РАК

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, но те няма как да властват над вас и в този почивен ден. Искате да постигнете важна цел и ще успеете, въпреки тяхното противопоставяне. Въпреки нахалството на вашите колеги и опитите да ви отклонят от избраната от вас посока, успехът е с вас и няма да ви изостави. В личните ви отношения сякаш има леко пропукване, без да знаете защо и кога е започнало. Ако сте сгрешили, променете поведението си, поднесете извиненията си. Не наранявайте любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Чувствате се уморени, но е добре да се трудите активно, да сте дейни поне до обед в почивния ден. Заемете с текущите си служебни задачи, но само ако сте отхвърлили спешните. На работното място ви изненадват с допълнителни задължения, които скандализират и вашите колеги. Не се ядосвайте, защото следобед ще си почивате в приятна компания. Ваши роднини вредят на личните ви отношения, защото са се озлобили заради професионалната ви позиция и обществено влияние. Очаквайте да заведат срещу вас иск за имоти, на които нямат право. Вечерта ще се изпокарате с интимната си половинка и ще забравите за сексуалните си фантазии. 

ДЕВА

Овладейте вашето нетърпение и се задълбочете в служебните си задължения. Денят е почивен, но ви носи успех, приходи и интересни срещи, а за мнозина и романтична вечеря. Днес имате възможност да получите подкрепа на идеите си не само от вашите колеги, а и при среща с влиятелни хора, които са оценили знанията ви. Не ви вярват, че сте влюбени и искрени в чувствата си, защото показвате друго поведение и различно от познатото си лице. Разочаровали сте любимите си хора и сте си спечелили нежелание за сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Странна отпадналост е причината да изостанете със задачите си в почивния ден, но сте в състояние да я надмогнете. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите с всичко планирано заради добрите условия за работа. Начинанията са успешни. Когато провеждате делови разговор се постарайте да бъдете убедителни и да не противоречите. Всички планове, свързани със семейството ви и приятното прекарване на вечерта обмислете след работно време, ако се налага да работите. Несемейните да не търсят случайни сексуални партньори, за да избегнат бъдещи проблеми. 

СКОРПИОН

В почивния ден не проигравайте успешното стабилизиране на постигнатото от вас до момента. Трудностите са породени от новите ви делови партньори, които не искат да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви и се опитват да ви отнемат вашите пари и проекти. Защитите правата си без да позволявате на други хора да разговарят вместо вас. Вечерта проведете разговор за изясняване на проблемите в дома си. Ако трябва поднесете извиненията си, за да разчупите ледовете, които вече се превръщат в айсберг, помитащ всичко пред себе си. Замръзват и сексуалните ви отношения, а този факт ви подтиска и наранява самочувствието ви. 

СТРЕЛЕЦ

Тези от вас, които в почивния ден са натрапчиво активни на работното си място, ще си спечелят неприятели. Обмисляйте внимателно действията си, за да не обидите някой от вашите колеги. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите делови партньори. Ако спазите това изискване, успехът е с вас. Анализирайте внимателно всичко, което се случва в семейството. Нищо чудно да се сблъскате с проблеми в личните отношения и сексуалния живот, които ще ви накарат да преразгледате поведението си, колкото и да ви е трудно. 

КОЗИРОГ

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да не бързат, защото избора им може да се окаже погрешен, да се въоръжат с търпение и най-напред да проучат всички подробности. Днес, в почивния ден сте амбицирани да заемете нова професионална позиция, но промените може да се окажат негативни. Няма да ви липсват семейни проблеми, ако сте импулсивни и си казвате директно мнението за брачната половинка пред странични хора. Няма да сте готови за сексуални наслади заради напрежението, създадено предишния ден. 

ВОДОЛЕЙ

Подгответе се за рутинни и досадни служебни задължения и липса на емоции в свободното време, въпреки че деня е почивен. Ще се изнервите, заради усещането, че сте лишени от личната си свобода. Деловите срещи и запознанствата на работното място изобщо не са очакваните, а и късметлии от разговорите, които провеждате няма да сте вие. В личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, която не е типична за вас, но видимо  половинката ви е помогнала чашата на търпението ви да прелее. Не се изненадвайте, ако сами се лишите от сексуални удоволствия. 

РИБИ

В почивния ден вашата емоция надхвърля позволените граници и може да се наложи да изяснявате причината за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи чудо и всичките ви притеснения на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви гарантира понижение или уволнение. Заядливият тон би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Следобед разрешете създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви. Намерете пътя към сърцата на любимите си хора, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

Коментари

Задължително поле