Хороскопът на Алена: Прибързаността вреди на Стрелците, Козирозите са застрашени от грешки и пропуски

ОВЕН

Нервното напрежение блокира активността ви и е пречка пред осъществяването на плановете ви за деня. Бъдете внимателни в общуването с деловите си партньорите. Вашата сдържаност и тактично отношение към колегите и началниците ви помагат да съхраните добрия тон. Не проявявайте незаслужена амбиция. Отхвърлете задълженията си у дома, особено ако са свързани с ремонти, за които сте извикали майстори, но стоите и ги наблюдавате. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на лични проблеми и не спорете с партньора си. 

ТЕЛЕЦ

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни  и можете не само да си създадете проблеми с пътната полиция, а и да претърпите материални щети. Интуицията ви предпазва от провал, който рискувате да предизвикате при доверяване на непочтени делови партньори. Не уговаряйте срещи. Не харчете получените пари. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ 

Пътуванията са успешни, ако не сядате зад волана. Бъдете компромисни, но не проявявайте наивност. Предпазливо допускайте в живота си нови хора. Промените са толкова неочаквани, че на някои от тях не ви е възможно да реагирате. Не допускайте натиск върху вашата воля. Подгответе се за упреци от брачния си партньор, че го изоставяте на произвола на Съдбата, само защото ви изпращат на курсове зад граница. Няма как да го убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накаже с лишаване от секс. 

РАК

Не пренебрегвайте текущите си задължения, заради внезапно хрумнали ви начинания. Не налагайте с агресия реда и идеите си, защото ще предизвикате обратен ефект. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, ако се налага да поемете отговорност за поставената ви обща задача. Съветвам ви преди пътуване за ден или два да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, ако сте семейни и имате деца. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия. 

ЛЪВ 

Не рискувайте с обещания, които няма да изпълните и сте наясно, че ще си спечелите неприятели! При делови срещи бъдете изключително тактични. Ще се справите отлично със задълженията си, ако не се оставите в лапите на депресията, заради липса на увереност в собствените ви възможности.  Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот. 

ДЕВА

Стабилизирайте постигнатото през изминалия месец и се заемете със служебните си задължения, за да завършите всичко в ранния следобед. Внимавайте при разговорите с колегите си и не се изкушавайте да спорите, защото няма да постигнете нищо. И днес ви предстои разрешаването на проблеми. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи, а вашата избраница отказва да сключи брак по сметка. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмненията на партньора си, че го използвате. 

ВЕЗНИ

Ще ви изненадат непредвидени разходи. Практичността ви  не е повод да изисквате повече от позволеното от колегите си и да налагате мнението си. Тактът ще ви помогне да избегнете разправиите. Недоразуменията са предизвикани от емоцията, която не успявате да овладявате. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение. 

СКОРПИОН 

Рано сутринта се заемете с текущите си задачи, особено с изостаналите, въпреки че не са ви приятно, но сте ги приели по ваше желание и е редно да ги приключите. Възстановяването на хармонията в отношенията с колегите ви е най-важното ви задължение. Не се колебайте да им поднесете извиненията си. Стабилизирайте заеманата обществена позиция. Ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

СТРЕЛЕЦ

Намерете компромисно решение на проблем, предизвикал разправия на вашето работно място, въпреки че не ви засяга пряко, но явно само вие може да се справите. Прибързаността ви вреди. Не се ядосвайте, ако срещнете трудности. Обмислете задачите си за деня, степенувайте ги по важност, за да се справите без притеснение. Следобед се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Днес сте застрашени от грешки и пропуски, само защото мислите ви са заети с новите идеи. За да избегнете проблемите насочете силите си към служебните си задължения. Обмисляте промени. Правите опити да договорите работа в съдружие, но днешния ден не е подходящ за целта. Вечерта се подгответе за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си партньора ви и да го използват. Забравете за сексуалните наслади заради разразилия се скандал! 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че сте планирали промени в живота си, особено в професионалния, не бива да се обвързвате в делови отношения с непознати хора,  само защото са ви ги препоръчали ваши роднини, а и вие обичайно си патите именно от роднини, които или назначавате или им давате заеми. Това е една от най-честите възможности да бъдете измамени.  Избегнете предвидливо бъдещите загуби. След работа се приберете у дома и си почивайте. Възползвайте се от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимия. 

РИБИ

Отлична изява ще имат и хората на изкуството, ако правят самостоятелна изложба, но и всички останали хора, особено занимаващите се с научна дейност. Внимавайте с думите си. С остри изказвания, критика или премълчаване няма да постигнете нищо на работното си място, най-много да си спечелите неприятели. Не прекъсвайте събеседниците си, ако провеждате разговори. Вечерта си почивайте или отидете на гости за да се заредите с положителни емоции. Подарете романтични мигове на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп