Хороскопът на Алена: Пътуване ще се отрази добре на Водолеите, Рибите да постигнат добри отношения у дома

ОВЕН

Общуването с партньорите ви носи радост, която може да бъде помрачена от предстоящи неприятни задължения. Неочаквани постъпки са причина за усложняване на отношенията ви. Не прекалявайте с претенциите към деловите си партньорите си. Не подписвайте важни финансови и банкови документи. Компромисите ви в любовта са във ваша вреда. Ако чувствата ви са охладнели, по-добре потърсете ново интимно партньорство. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на половинката си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ТЕЛЕЦ

Откритият разговор с колегите ви ще ви помогне да премахнете напрежението. Предприемете делово пътуване, което ще ви донесе успех и признание, а и ще ви помогне да се отпуснете от напрежението. Следобед не размисляйте дълго дали да промените живота си. Съгласете се на предложенията за бъдещ съвместен бизнес. Обземат ви чувства, за които до този ден не сте подозирали. Тази е причината за изневяра, която ще ви създаде проблеми. Сексуалните ви контакти не бива да свързани с изневяра, защото след време ще съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

БЛИЗНАЦИ

Днес се заемете да обмислите плановете си за нови занимания, ако сте преценили, че са печеливши за вас. Пътуванията са успешни, ако не сте зад волана, за да избегнете проблемите. Зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си. Вечерта бъдете сред семейството си. Трудностите в семейните отношения са предизвикани от поредните интриги от ваши съседи, които искат да съсипят брака ви. Вечерта се усамотете с любимите си хора и се отдайте на чувствата си. Сексът ще ви помогне да забравите за проблемите си.

РАК

Очакват ви сериозни финансови проблеми. Възможни са финансови загуби и провал на плановете ви за деня, ако не сте достатъчно гъвкави и се съгласявате с всички предложения. Предложенията за привидно полезни промени, които ви обещават нова работа, са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно. В личните ви отношения цари хаос, заради невъзможността ви в този ден да сте верни на интимната си половинка. Флиртувате така, че всички да разберат. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора.

ЛЪВ

Ще се справите и с най-големите си проблеми, ако не сте прибързани. Следобед избягвайте контактите и познанствата, заради напрежение в отношенията с вашите колеги и делови партньори. Желанието ви да се противопоставяте на хората от обкръжението си ще ви донесе само вреда. Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от разочарование и пълен разрив в отношенията с новата си интимна връзка. Ако не сте уверени в чувствата си, не се поддавайте на желанието за сексуални наслади, защото рискувате да си създадете проблеми.

ДЕВА

Разправии в семейството ще ви развалят настроението. Не правете компромиси със себе си, за да не загубите верни приятели и да не покажете слабост пред вашите колеги, които ви възприемат като борбени и силни личности. Ще си спечелите врагове, заради факта, че не са могли да изсмучат още блага от вас, защото ви завиждат за професионалните успехи. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимите си хора. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако чувствата ви не са споделени, не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

Денят е изпълнен с планове и нови надежди. Повечето от тях ще станат причина за усложняване отношенията ви с приятели и колеги, които не са съгласни с вашите рисковани намерения. Засиленият стремеж към печалба, който е причината да се заемете със задачи, по право принадлежащи на друг, ще ви спечели враждебно отношение у колегите. Изживейте радостта от новината, че сте обичани без да подозирате. До края на този ден ще се уверите сами. Вечерта сте най-щастливите хора на този свят и с право ще се отдадете на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Посветете сутринта се на задачи свързани с вашето семейство. Не се карайте с близките си в първия ден от седмицата. Направете необходимите покупки преди работа, а след това се заемете със служебните си задачи. Постепенно възстановете отношенията с деловите си партньори, които съсипахте с необмислените си действия. Не пропускайте среща с голямата любов, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще изпълни сърцето ви с огненият плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Днес се срещнете с хора, които настояват да се запознаят с вас, ако сте обмислили възможностите за обща работа или за вашия отказ от такава. Ще се обогатите с нови знания, които са ви полезни ще ви донесат успехи. На работното си място бъдете умерени и тактични. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си. Вечерта организирайте приятна романтична среща или семейно празненство, което ще ви възвърне доброто настроение. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. След като изпратите гостите си и останете сами с любимите си хора, се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили.

КОЗИРОГ

Сами ще разрешите проблемите, възникващи на пътя ви в този ден. В отношенията с близките ви ще настъпи спокойствие. Използвайте го, за да се отдадете на активна работа. За тези, които творят или се занимават с изкуство, за талантливите, Съдбата дава шанс за изява. Трудностите, които ви притесняват на работното място, са преодолими. Вечерта прекарайте сред семейството си. Чувствата ви са споделени. Склонни сте да се впуснете в сексуална връзка с непознати партньори, само защото са погалили егото ви.

ВОДОЛЕЙ

Изпълнени сте с надежди и планове, повечето от които са постижими и са достатъчна причина да не се чувствате разколебани. Семейните разправии не трябва да ви притесняват. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Очаква ви успех на работното място, който може се смени и с разочарование. Не се отказвайте от приятните романтични мигове, които са ви подготвили любимите ви хора. Подарете им цялата си обич. Сексът ще ви достави взаимна наслада. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на чувствата си.

РИБИ

Сами сте виновни за срива и неуспехите, които са наказанието ви заради нежеланието да чуете мнението на околните. Липсва ви достатъчно самочувствие. На работното място се справяте отлично. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Опитайте се да постигнете добри отношения у дома. Не уговаряйте романтични срещи. Можете да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. Денят носи за новобрачните, щастливи години съвместен живот. Сексуалните удоволствия са добра възможност да докажете отново чувствата си. Ако искате дете, можете да го създадете днес.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп