Хороскопът на Алена: Самочувствието на Везните е върхово, дискретността е задължителна за Скорпионите

ОВЕН

Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако искате да промените изцяло дейността си не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте подтиснати заради ретроградното движение на Меркурий. Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни изживявания. 

ТЕЛЕЦ

Новите предложения за професионална реализация да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи и тласкащи ви към провал. По-добре не напускайте сегашното си работно място. Меркурий е ретрограден. Ще съумеете да се справите бързо с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи. След работа си останете у дома или излезте на кратка и освежаващи ви след преумората разходка в парка, градинката или из квартала. Вечеряйте и се отдайте на раздумка и почивка. Ако имате настроение не пропускайте сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Загубите, които може да предизвикате в този ден са причина за проблеми с вашите близки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате, особено при ретроградния Меркурий.  Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини. Проблеми в семейните отношения заради ревността на партньора ви днес ще предизвикват агресивното ви поведение, но ако го избегнете всичко ще се успокои. Вечерта се откажете от интимните мигове и сексуални удоволствия. Виновни сте си сами. 

РАК

Нервни сте, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шансът да ви подкрепят при необходимост, въпреки че имате закрилата на ретроградния Меркурий. Ако запазите спокойствие и се заредите с оптимизъм, ще се забавлявате у дома и ще си отпочинете в компанията на вашите близки и на приятели, ако ви гостуват, скъпи жени. Вечерта се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

ЛЪВ

Трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени приказки, ще ви объркат плановете за деня. По-добре се задълбочете в служебните си задължения при ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете желаните начинания в последния ден на месеца. Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. Съпругът ви е готов да им помогне с пари, но в случая сте прави, че не бива да проявява щедрост, дори и заради вас. Не допускайте отдалечаването ви заради тези разправии и не се лишавайте от секс. 

ДЕВА

Начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие след като Меркурий е ретрограден. Разчитайте на рутината и знанията си. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги. Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани, мили дами. Децата ви се нуждаят от внимание. Несемейните, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения, за да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност днес жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово, въпреки ретроградния Меркурий. Семейните жени да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия. 

СКОРПИОН

Нямате желание за работа. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, което срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна, заради ретроградното движение на Меркурий. Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши семейни приятели да са прекалено настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви. 

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте прибързани и необмислени решения. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си особено при ретроградния Меркурий. Очаквайте финансови постъпления. Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньора или с приятелите си. Вашата женска чувствителност и прекалена мнителност ви създават проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишават от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитват да ви навредят на вашето работно място. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции, въпреки ретроградния Меркурий. Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни, скъпи дами,  ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да решите да сключите брак или да обявите годежа си. Не се лишавайте от сексуални удоволствия, въпреки че може да се чувствате уморени и отпаднали. Сексът ще възстанови добрата ви форма. 

ВОДОЛЕЙ

На работното място съхранете спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Не сте изключение. Поправете грешката си още днес. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно, а и Меркурий е ретрограден. Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящ партньор. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори. 

РИБИ

Бъдете внимателни при провеждане на разговори с вашите колеги. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията са успешни, ако са предварително и внимателно добре обмислени заради ретроградния Меркурий. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните жени могат да създадат семейство. Семейните да се отдадат на сексуални удоволствия,  а и защото денят е отличен за зачеване на дългоочакваното дете. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп