Хороскопът на Алена: Стрелците да не се вслушват в съвети, Козирозите да бъдат убедителни

ОВЕН

Работата ви спори в почивния ден, ако съумеете да забравите критиката, която ви изнервя. Намерете най-краткия път към изясняване на проблемите във вашето семейство, за да не си навредите неочаквано и за вас самите, при това заради роднински интриги. Изправете се срещу тях и не бягайте на вашето работно място, защото така ще задълбочите конфликтите при ретроградното движение на Меркурий. Пазете се от чаровен човек, който се опитва да се вмъкне в живота ви и да разруши брака ви. Липсва ви хармония в сексуалните отношения. От вас зависи да я възстановите, като престанете да изневерявате.

ТЕЛЕЦ

Днес денят е почивен, а вие сте щастливи  от приходите, които получавате. Не бързайте да ги влагате в покупки или някаква дейност. Разрешете проблемите си на работното място с покойно, без да повишавате тон. В делови план се предпазвайте от грешки. Видимата завист на недоброжелатели и неочаквани препятствия по пътя ви пречат на работата ви, заедно с все още ретроградния Меркурий. Денят е благоприятен за сключване на брак. Помислете за хармонизиране на вече съществуващите семейни отношения. Дори и ако сте обидени на половинките си, намерете сили в себе си да им простите. Сексът ще ви помогне. 

БЛИЗНАЦИ

Пазете се от травми в почивния ден. Ще се наложи да се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Не губете увереността и оптимизма си на вашето работно място и не се отказвайте от задачите си. Раздразнителни сте и постоянно се заяждате. По-добре е добре да не обръщате внимание на забележките на колегите си, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от нови контакти и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца  може да се появи мечтаното дете.

РАК 

Ще си намерите нова доходна работа, въпреки че деня е почивен, ако търсите упорито. Имате възможност да обогатите знанията си. Очаквайте подобряване на материалното състояние, при това от стари задачи, които днес сте решили да завършите. Не се разпилявайте в незначителни занимания. Денят е добър за начинания. Следобед не размисляйте дълго дали да се съгласите на предложенията за съвместен бизнес, а ги приемете въпреки ретроградното движение на Меркурий. Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

ЛЪВ

В почивния си ден не прекалявайте със стремежите си към нови запознанства, само защото сте решили да смените средата си. Ще изживеете много разочарования, които ще се отразят и на качеството на работата ви. Звездите ви обещават успех, но зависи само от вас да не го отдалечите от пътя си. Ще си спечелите врагове, ако не коригирате поведението си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Силните емоции заради интрига предизвикала ревността ви ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си партньори.

ДЕВА

Радват ви благоприятни промени в личния или обществения живот, въпреки че деня е почивен. Не бъдете нетърпеливи и не допускайте вмешателство в живота ви, което може да е във ваша вреда. Предложенията за нова работа са свързани с бъдещи трудности, които ще ви изненадат неприятно, защото имате други планове за себе си и за следващите месеци, а днес трябва да ги набележите въпреки ретроградния Меркурий. Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия. Сексът и тази вечер ще ви зареди със сили, особено ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове. 

ВЕЗНИ

Очакват ви обрати, за които не сте подготвени в почивния ден. Запазете спокойствие и контролирайте ситуацията, за да не ви доведе до принципни различия с вашите делови партньори и до разваляне на договорените отношения. Бъдете инициативни и настойчиви. На работното си място не съсипвайте отношенията си с ръководството, само защото Меркурий е причина да се инатите във ваша вреда. Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревност. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

Започва дълго очакваният от вас и вашите близки нов, важен етап от живота ви, въпреки че деня е почивен, които ще повлиява и тях, дори и когато започва в ретроградното движение на Меркурий. Постарайте се да не го пропилеете, а обмислете кариерното си израстване, професионалните си планове, целите, които трябва да осъществите до края на годината. Денят е  благоприятен за подписване на делови договори и финансови документи. Отношенията с интимния ви партньор все още са близо до степента на замръзването, а вие се инатите и отказвате да се извините, въпреки че критиката ви е била градивна. Естествено е да липсва и сексуалният ви живот. 

СТРЕЛЕЦ

Оформете важните си финансови документи и не се вслушвайте в чужди съвети в почивния ден, които ви вредят, особено при ретроградното движение на Меркурий. Вечерта обърнете внимание на личният си живот и на децата си. На работното място бъдете отговорни. Отношенията с деловите ви партньорите  могат неочаквано да стигнат до задънена улица, без шанс да ги разрешите. Време е да приключите стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.

КОЗИРОГ

Успехът ви в почивния ден е гарантиран само в случай, че съумеете да изберете правилно момента и да убедите обкръжението си в своята правота. Трудности могат да попречат на намеренията ви. Не се опитвайте да действате от позиция на силата. Не се поддавайте на чужди съвети - могат само да ви навредят. Разчитайте на интуицията си, както повелява и ретроградния Меркурий. За съжаление ще пренесете професионалните си проблеми и в личния живот и ще изнервите любимия си. Не се сърдете, ако проявяват каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Запознанства и възстановени стари връзки  ще ви помогнат за постигане на финансов успех в ранния следобед на почивния ден. Звездите препоръчват да подновите работата си. Не губете оптимизмът и ентусиазмът си. Причината за професионалните ви проблеми е в нежеланието ви да се подчините на новите правила, които са подкрепени и от ретроградното движение на Меркурий. Не проявявайте агресия към близките си. Вечерта си наложите спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на приятни интимни изживявания. 

РИБИ

В този почивен ден ви очакват приключения, дори и на вашето работно място, които ви зареждат с нови сили. Отърсете се от лошите мисли. Пътувайте. Стабилизирайте постигнатото. Проведете разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза, дори и при все още ретроградния Меркурий. Вечерта можете да отидете на ресторант и си създайте приятни емоции в семейството, като не се натоварвате с готвене. След това се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп