Хороскопът на Алена: Стрелците да си наложат спокойствие, Козирозите получават и невъзможното с лекота

ОВЕН

Най-сетне ще си вземете от вашите колеги дадените назаем пари. След това се пригответе за интересна и ползотворна делова среща. Усещате, че е време отново да намерите пътя към себе си. Възстановете равновесието и стабилността си на работното място и не позволявайте на никого да ви лиши от тях, за да живеете в пълна хармония със себе си, защото Меркурий е ретрограден и може да ви поднесе неочакваности. Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако им липсва желание.

ТЕЛЕЦ

Днес сте отпаднали и без настроение. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не бързайте да постигнете нереални цели. Постарайте се да не стигате до крайности в поведението към колегите си, до излишен драматизъм и агресивни реакции. Действайте директно, като кажете мнението си честно, но и деликатно. Ретроградния Меркурий го позволява. В личният ви живот всичко ще е благополучно, мили дами. Денят позволява встъпване в брак. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте решили да изневерите. 

БЛИЗНАЦИ

Обзети сте от желание да постигнете целите си. Това ще доведе до противоречие с вашият вътрешен свят, който не допуска прибързани решения, но ще намерите компромиса следобед и ще се успокоите. Денят е подходящ за уговаряне на делови срещи и разговори, които ще бъдат успешни, ако ги провеждате в присъствието и на вашите колеги. Бъдете разумни и не пренебрегвайте ретроградния Меркурий! Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря. Не реагирайте емоционално. Сексуалните удоволствия са желани и от двама ви. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.

РАК

Пазете се от проблеми заради невярна информация. Невидими пречки ще усложнят живота ви, а и Меркурий заради своята ретроградност го изисква. Дръжте в идеален ред документацията си. Не се поддавайте на илюзии и бъдете внимателни по пътищата, ако сте зад волана. Контролирайте емоцията, която ви пречи най-вече в разговорите на работното място и с деловите партньори, ако се налага да ги проведете в този ден. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ЛЪВ

Новото начало е свързано с промяна на начинът ви на живот. И Меркурий заради своята ретроградност го налага. Ще подкрепите емоционално нестабилен ваш приятел. Променете обстановката в която работите и подредете по нов начин вашия офис. Обмислете разговор с преките си началници за делови промените на работното място, които са във ваша полза. В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори са обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни сексуални мигове.

ДЕВА

Проведете важните делови разговори и си създайте спокойни условия за работа. Трябва ви тишина. Всичко започнато е успешно. Не обсъждайте договори свързани с пари, особено ако се отнасят за големи суми. Денят ви е успешен, но всичко трябва да постигнете сами, като не пропускате факта, че прозорливостта е задължителна, при ретроградното движение на Меркурий. Разправия, предизвикана неволно от вас, мили дами, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

ВЕЗНИ

Доброто настроение ще ви помогне да се справите със задълженията си. Ще ви е трудно да изберете една от многобройните покани за вечерта, които ви отправят днес. Начинанията ще ви донесат успех. Не се обвързвайте с обещания за търговска дейност. Деловите предложения може да ви донесат загуби, ако проявите доверчивост и наивност, защото Меркурий е ретрограден. Очаквайте нови романтични запознанства, които могат да прераснат в интимни отношения. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор. 

СКОРПИОН

Трудностите няма да попречат да се изявите отлично. Заредете се с оптимизъм. Срещите и разговорите са успешни. Единственото предупреждение е да не се впускате в спор, който е във ваша вреда, защото по време на ретроградния Меркурий може сериозно да си навредите. Не търсете начин да вините колегите си, ако сами сте причинили неприятности и на тях и на себе си. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

СТРЕЛЕЦ

Наложете си спокойствие и се постарайте  да промените в своя полза отношението на ръководството и да докажете, че сте готови да приемете новите предложения, ако се налага да водите разговори с тях. Не спорете и на критикувайте предложенията на колегите, си особено при ретроградния Меркурий. Ползата ще е и за вас.  Работата ви спори. Отложете деловите срещи, за да си спестите недоразумения. Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

КОЗИРОГ

С невероятна лекота ще получите това, което ви се струваше невъзможно. Имате финансовата подкрепа на вашите близки, за да доведете докрай започнатото въпреки ретроградния Меркурий. Ако сте зад волана бъдете предпазливи, защото сте разсеяни и са възможни автомобилни произшествия по ваша вина. Не ви съветвам да спорите с вашите колеги заради невъзможност да наложите мнението си. Вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

ВОДОЛЕЙ

Работете заедно с колегите си. Скоро ще върнете стореното добро. Трудностите са общи, затова с взаимна подкрепа ще се справите блестящо, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Съдбата ви закриля. Имате отличната възможност да се справите блестящо с всичките си задължения, които сте планирали за днес, но ценете и знанията на околните. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

РИБИ

Ще се наложи да говорите със своите близки за техни проблеми. Помощта ви е наложителна и не бива да я отказвате. Ще ви отнеме много време, но пък ще си спечелите уважението и обичта им. На работното място не оставяйте задачите си на втори план. Късметът може да ви изневери, особено ако не спазвате изискванията на ретроградния Меркурий и  решите да обещавате финансиране на нов проект. Вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп