Хороскопът на Алена: Стрелците изкушени от рисковани начинания, Козирозите да не се захващат с нови служебни задачи

Photo by Suzy Hazelwood from Pexels

ОВЕН

Привидно се радвате на успех и признание, но сте длъжни да съхраните добрия тон при делови срещи, да не се поддавате на ласкатели, да избягвате рискованите начинания, само защото са ви помолили многократно да се включите и да помогнете на приятели. Не се надявайте на главоломни успехи, ако провеждате разговори с вашите бъдещи делови партньори. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в проява на ревност от тяхна страна.

ТЕЛЕЦ

Успехът е с вас, но го заслужете като докажете, че сте отговорни. Планирайте задачите си и срещите си до края на месеца. Колкото и да ви е трудно премълчавайте и не критикувайте близките си. Всички делови разговори днес са успешни, дори и виртуалните, ако не сте на работното си място и се налага да ги провеждане. Не са изключени проблеми с брачната ви половинка, които създавате сами заради опитите да налагате правила, които не се харесват. Можете да ги избегнете само с търпение.

БЛИЗНАЦИ

Не е във ваша полза да си внушавате проблеми, защото те са само във вашите мисли, въпреки че можете да ги проектирате в реалността на вашето ежедневие и след това сами да сте виновни за неуспехите си. Заредени сте със сили и желание за работа и успехът в начинанията ви е гарантиран. Споделете с вашите колеги плановете си до края на месеца. Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си, да не се поддавате на провокации, целящи да ви ядосат, за да се изпокарате и разделите. 

РАК

Променете отношението си към вашите колеги и не бъдете добронамерени към завистливите, въпреки че ги съжалявате заради невъзможност да осъзнаят вредата от завистта, вместо да се поучат от вас. Така ще си спестите опитите да ви натоварят и с техните задължения. Днес не е във ваша полза да разговаряте по делови въпроси. Заемете се само с рутинните си задължения. Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех. Създайте си положителни емоции у дома. 

ЛЪВ

Впечатляващо общителни, чаровни и успяващи, будите завистта на вашите колеги и близки, особено роднини - алчни и мераклии за парите ви, които не са заслужили, но искат на всяка цена да ги имат. Обмислете предпазливо промените. Не разчитайте само на късмета си. На вашето работно място не се ядосвайте, че сте длъжни да се занимавате със спешни служебни задачи. Успехът е с вас. Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на рожден ден на приятели или роднини. 

ДЕВА

Заемете се със служебните си задължения. Във ваша полза е да избегнете деловите разговори и запознанствата. Ще ви донесат бъдещи проблеми, не защото сте били разсеяни, а защото подписването на договори няма да ви носи очакваните приходи. Срещите с непознати, които постоянно кръжат около вас и упорито търсят начин да се приобщят към професионалното ви обкръжение, не са във ваша полза. Вечерта си почивайте в компанията на семейство или ако не сте го създали с вашите близки. 

ВЕЗНИ

Трудно ви е да общувате, вглъбени в мисли за работата, която имате намерение да отхвърлите до края на работния ден, но ваши колеги, които искат да обсъдят важни проекти ви агитират да включат и вас. Бъдете предпазливи с финансовите инвестиции и се доверете на интуицията си. Заетите със спешни служебни задачи да бъдат по-дейни, но и отговорни. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, но това зависи и от вас и умението да премълчавате. Пазете се от импулсивни действия.

СКОРПИОН

Няма да сте доволни от запознанствата, но пък работата ви спори. Вечерта ще ви зарадва гостуване на ваши приятели и неочаквано поднесена ви добра новина, която ви дарява оптимизъм. Късметът във финансово отношение не е с вас, ако в този ден решите да давате обещания за участието си в инвестиционни проекти, които не сте планирали. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. 

СТРЕЛЕЦ

Не е във ваша полза да се обвързвате без разумни разсъждения с участие в рисковани начинания, въпреки че изкушението е огромно, но мисълта за възможни загуби не е за пренебрегване. Предпазливостта ви носи успех. Няма да липсват и запознанства. На вашето работно място бъдете дейни, защото имате възможност да постигнете финансов успех. Вечерта се усамотете в дома си, ако сте уморени. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят, че дори отказвате вечерята. 

КОЗИРОГ

Отложете прибързаните деловите решения и не се захващайте с нови служебни задачи, дори и да са ви помолили или разпоредили. По-добре ги откажете. Запознанствата ви носят бъдеща полза. Откажете и предложената ви допълнителна работа, след като сте сигурни, че няма да я отхвърлите до обед и ще си изпросите критика и подигравките на вашите колеги, които ви нараняват. Вечерта за пореден път ще посрещнете гости. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.

ВОДОЛЕЙ

След като сте предизвикали проблеми заради ваши пропуски ще се наложи да проведете разговори с ръководството. Не очаквайте успехът да ви споходи, ако не сте си свършили работата. Въпреки, че няма да ви е лесно, за ваша изненада ще се справите с неприятностите, които възникват не по ваша вина и ще получите похвала, стига да сте търпеливи. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако празнувате имен ден не пропускайте да изпратите по-рано гостите. 

РИБИ

От сутринта трудностите ви преследват както в личните така и в деловите отношения. Не си нанасяйте сами вреда с ненужни притеснения, а се заемете със задълженията си като се вслушате и в своя вътрешен глас. Успехът е с вас през целия ден, ако не допуснете притесненията, често без основателна причина да навредят на самочувствието ви. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. Сексуалните ви отношения изискват да осъзнаете грешките си.

Коментари

Задължително поле