Хороскопът на Алена: Стрелците са агресивни без причина, Козирозите работят до късно

ОВЕН

На работното място сте активни и самоуверени, но сте в състояние да си навредите. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не се впускайте в необмислени промени. В личен план е задължителна промяна в поведението ви. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящия партньор, а това може да се случи днес. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. 

ТЕЛЕЦ

Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Не действайте импулсивно и не поставяйте инатливо ново начало. Налага се да взимате бързо, но с разума си трудно възприемане ит вашите колеги, но крайни делови решения. Спокойствието е задължително, ако искате да проведете успешно разговорите си и да се наложите. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. 

БЛИЗНАЦИ

Конфликти заради възникнали недоразумения в семейството ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите на всяка цена към признание. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете докрай работата, която сте започнали сутринта. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения по мобилния телефон. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията ще са неочаквани и негативни преди всичко за вас. Самотата чука на вратата ви, ако не съхраните брака си.

РАК

Препятствията са преодолими, ако не проявявате агресия. Отказът ви да приемете предложенията на вашите колеги би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, но не се поддавайте на натиск от вашите близки да правите ремонт в дома си, за да избегнете проблемите и нараняванията. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Дали ще приемете изневярата и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас.

ЛЪВ

От вас зависи да избегнете проблемите, които сами може да предизвикате заради невъзможност да решите как да планирате времето си. Ако работите активно през деня, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначаване на нови служители и финансовите документи, които искате да поднесете за подпис на партньорите си. Не са изключени грешки в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования, ако не сте семейни, но имате сериозна връзка. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят дори и ако сте семейни, а причината търсите встрани, вместо в себе си и поведението си. 

ДЕВА

Не пропускайте да оправите отношенията си с околните, както личните така и деловите. Ще си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа, особено на работното място, а тя е важна за вас. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите колеги, които се опитват да омаловажават работата ви. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Бъдете внимателни. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани и може да доведе до раздяла. 

ВЕЗНИ

Може да се наложи да изяснявате отношенията си, предимно деловите, но разговорите няма да са ви приятни. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, но не бива да отлагате тази задача. Завършете до обед дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към успеха, като се заемете с нови задачи, но внимателно и с разум. Когато се приберете изяснете отношенията с интимния си партньор и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

СКОРПИОН

Предпазвайте се от грешки в поведението, които могат да се превърнат в сериозни проблеми, само защото действате без да мислите или сте емоционално импулсивни. Не се намесвайте в конфликт, който не ви засяга. Внимавайте за действията си, за да не предизвикате нечие негативно отношение. Ако имате свой бизнес, не критикувайте подчинените си. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Прекарайте вечерта в тесен семеен кръг. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте агресивни и нападателни без причина, но можете да си наложите умереност, вместо да критикувате и обиждате близките си и да си печелите само тяхното дистанциране, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете разговорите, за да си спестите конфликти, заради вашата нервност. Начинанията няма да ви донесат успех. Бъдете отговорни към семейните си задължения, мили жени, защото рискувате да бъдете изоставени, заради проява на неразбиране към половинката и децата си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

КОЗИРОГ 

Налага се да сте до късните часове на работа, във ваша полза е. Не се оплаквайте, че сте уморени. Не самохвалствайте заради постиженията си. Можете да проведете делови разговори, но без да взимате крайни решения. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена почивка. Инатът ви може за миг да съсипе отношенията ви с интимния партньор. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, при това от интриганти, които ви мъстят. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

ВОДОЛЕЙ

Напрежението в отношенията с ваши роднини ви вреди и ви разсейва.  Трудностите на работното ви място са причината да избягвате разговори и приятна раздумка дори и с вашите колеги. Отложете ги. След края на работния ден си останете у дома и си легнете рано, ако се чувствате напрегнати и изтощени. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но преценете дали не носите и вие вина, скъпи дами, ако сте все заети или имате друга връзка. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. 

РИБИ

Вашите лични и професионални проблеми изобщо не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни. Начинанията са успешни. На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Не предприемайте делово пътуване. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата му да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп