Хороскопът на Алена: Стрелците са напрегнати и нервни, Козирозите се гневят с право на колеги

ОВЕН

Отложете деловите разговори при все още ретроградния Меркурий. Чувствителни и колебливи, днес сте обзети от крайности в поведението. От благодушие и отстъпчивост залитате към гневни изблици и нетактичност. Избягвайте запознанствата. Всяко ваше предложение ще бъде съпътствано с противопоставянето на колегите ви, за да ви развалят настроението ви. Планетите са благоприятно настроени към вас и могат да променят в положителна посока личният ви живот. Ще имате нови запознанства. Не се колебайте да откажете сексуален контакт на партньора си, ако сте сигурни в предстоящата раздяла, за да си спестите опити за ново сближаване.

ТЕЛЕЦ

Ако съществуват и най-незначителни професионални недоразумения, направете необходимите крачки за тяхното изясняване, особено при ретроградния Меркурий. Пътувайте или приемете предложение за скорошна задгранична командировка. Този път трудностите на работното ви място са породени от ваши грешки, които се налага да отстраните. И днес сте напрегнати и изпълнени с недоверие към хората, които обичате. Сами градите основата на бъдещи проблеми водещи до отдалечаване. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете оптимисти за крайния изход на финансова операция, въпреки че Меркурий е ретрограден. Приемете трудностите като част от предстоящите промени, свързани с новите ви професионалните цели. Не сте ги споделили с никого, затова колегите ви може да вземат решения във ваша вреда. Начинанията днес са нежелателни. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако веднага си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

РАК

Ако развивате собствен бизнес денят ви ще започне с активна работа по отстраняването на грешки, които вредят на всички. Избегнете конфликтите с колегите си подтикнат и ретроградния Меркурий. Днес напрежението може да провали деня ви. Подгответе за подпис финансовите документи. Не пропускайте да подготвите и договорите за назначаване на нови служители. Днес трябва да решите дали да продължите живота си с интимните си партньори. Преценете имате ли все още чувства към тях. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, дори и ако е за последно, защото след това ще съжалявате.

ЛЪВ

Вместо да си печелите врагове, проявете такт и не допускайте разправии заради ината си и желанието да отправяте хапливи забележки. Работете върху финансовата си стабилизация, а ретроградния Меркурий не ви пречи. Не се задълбочавайте без причина в ежедневните професионални проблеми. Не търсете несъществуващи грешки в работата на колегите си. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията към партньора си. Не си позволявайте сексуален контакт още при първата среща с новите си партньори, защото последствията ще бъдат необратими.

ДЕВА

Вашите колеги ще ви дарят подкрепата си с удоволствие, ако им разкажете за новите си идеи, но умерено и без агресия съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Те са не само интересни, но и увеличават възможностите за материални успехи. Не отказвайте допълнителна работа. Подгответе договорите, свързани с очаквани финансови инвестиции. Работете упорито и отхвърлете служебните си задачи. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот. Ще срещнете трудности в общуването породени от вашата изневяра, която трудно ще ви простят. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачната ви половинка.

ВЕЗНИ

Проведете разговори, свързани с бъдещи финансови инвестиции. Склонни сте да блестите с идеи, но не разчитайте, че ще ги възприемат лесно, заради ретроградния Меркурий. Не пропускайте да докажете на колегите си, че цените тяхната помощ и професионалните им качества. Ще проявят разбиране към вашите намерения за промени на работното ви място. Очаквайте големи промени в личния си живот. Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните да очакват романтична среща. Не пропускайте да се отдадете на сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.

СКОРПИОН

Бликащата емоция е причината да не сте съгласни с предложенията на колегите си,  дори и ако са във ваша полза. Запазете спокойствие и се въоръжете с търпение, за да поправите допуснатите професионални грешки. Осъзнали сте, че ви пречат да постигнете целите си и сте отчайващо напрегнати и раздразнителни, но ако не се противопоставяте на ретроградния Меркурий всичко ще е наред. Създайте хармония в интимните си отношения, дори и ако не сте семейни, а ако сте създали семейство, мили дами, бъдете мили с брачния си партньор. Ако трябва, поднесете извиненията си. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуални удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте напрегнати и нервни, но причината е неясна. Вземете се в ръце и не проваляйте изпълнението на служебните си задачи заради обзелия ви гняв. Бъдете особено внимателни и предпазливи при общуване с колегите си. Късметът не е с вас заради ретроградния Меркурий. Вечерта избегнете сериозен конфликт с близките си. Не пречупвайте чувствата си през материалните си стремежи, защото ще обидите и отдалечите интимните си партньори. Ако сексуалното удоволствие е с цел да получите облаги, приемете, че губите завинаги половинката си.

КОЗИРОГ

Гневите се с право на ваши колеги, които нагло се опитват да ви използват. Когато не постигнат целите си ви унижават. За съжаление вие сте допуснали поведението им до сега да остане ненаказано. Очакват ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат отново да работите заедно. Справяте се без проблеми със задачите си, въпреки ретроградния Меркурий. Не се колебайте да проведете разговор за изясняване на личните си отношения. Забравете за съмненията и не ревнувайте без причина. Единствения начин да приключите със съмненията си е да се отдадете на незабравими сексуални мигове.

ВОДОЛЕЙ

Осъществете служебно пътуване, но бъдете внимателни зад волана заради ретроградния Меркурий. Промяната на обстановката ще ви се отрази добре. Запознанствата от пътуването ще ви бъдат полезни, ако решите да създадете собствен бизнес. Не отказвайте помощ, ако са ви помолили за нея. Ще се натоварите с повече отговорности заради отсъствието на ваши колеги. Начинанията ви носят успех. Несемейните жени могат да намерят партньора си. Семейните жени ще предизвикат ревност. Не винаги сексът е начин да се домогнете до чувствата на някого. Не разчитайте, че неочакваната бременност ще ви обвърже за цял живот.

РИБИ

Не се поддавайте на емоцията, само защото ви подтиква ретроградния Меркурий. Заредете се с добро настроение и изгрейте в целия си блясък и в отлична форма на работното си място. Веднага се заемете с текущите си служебни задължения. Колегите ви са притеснени от вашето поведение. Няма да липсват провокативни действия, за да ви ядосат и принудят да се отклоните от задачите си.  Ако сте семейни, мили дами,  и сте решили да натриете носа на половинката си с изневяра, правите най-голямата грешка в живота си. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото непрекъснато ще търсите в партньорите си нещо по-различно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп