Хороскопът на Алена: Телците да не спорят с началници, Близнаците да не инвестират

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

ОВЕН

Не работете с финансови документи. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват.  Следобед са възможни недоразумения с хората от обкръжението ви.  Подгответе се за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви.

ТЕЛЕЦ

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични.  Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест или среща е гаранция за постигането на поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за разговори с чужбина. След работа сте уморени, напрегнати и ядосани, затова ви съветвам да се приберете у дома и да си почивате. Възползвайте се от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. 

БЛИЗНАЦИ

Независимо от скорошните финансови постъпления не предприемайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си от този ден, дори и да са големи. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех. Денят ви носи изненади и интересни познанства. Ако не сте семейни, това е предизвикателство и шанс за нова връзка, ако сте семейни - не изневерявайте. 

РАК

Начинанията ви са обречени на неуспех и заради ваши прибързани действия. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете на всяка цена финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Пред вас се разкриват печеливши перспективи, но не ги обмисляйте преди края на седмицата. Колкото и да сте уморени от работа, вечерта отхвърлете задълженията си у дома. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на лични проблеми.

ЛЪВ

Развийте чувството си за отговорност, което е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате е гаранция за успех. Ще завишите авторитета си за всеобща изненада. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си. Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка.

ДЕВА

Отново ви предстои успешен в делово отношение ден. Без особени усилия ще реализирате изгодни проекти. Очаквайте финансови постъпления, които може да вложите във вашата дейност. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Създайте хармония в отношенията на работното място както с колегите, така и с подчинените си. Подгответе се за упреци от брачния си партньор, че го изоставяте на произвола на Съдбата, само защото ви изпращат на специализация зад граница. 

ВЕЗНИ

Въпреки трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори въпреки ретроградния Меркурий. Съветвам ви преди пътуване за ден или два да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, ако сте семейни и имате деца. 

СКОРПИОН

Заемете със задачите, които напоследък умишлено пренебрегвахте. завършете изостаналите. Подгответе се за сериозни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия.  Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси.

СТРЕЛЕЦ

Днес сте в отлична форма и готови за активна работа. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания. Чрез гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите на работното място. Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи. В търсене сте на богат партньори, а щастието - то не е водещо в момента. 

КОЗИРОГ

Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности. Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. 

ВОДОЛЕЙ

Неочаквано ви радват положителни промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си.  Бъдете предпазливи към новите си познати. Трудно преценявате изгодата от отправените ви делови предложения. Ще се наложи да разрешавате семейни проблеми. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични рискувате отново да се лишите от сексуални наслади. 

РИБИ

Във вас бушува недоволството от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови документи. Приключете с работата си до края на работния ден или ако може малко по-рано. Следобед и вечерта се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора.

Коментари

Задължително поле