Хороскопът на Алена: Успехът е сигурен за Водолеите, Рибите с предложение за изява

ОВЕН

Днес сте импулсивни и устремени към нови хоризонти, но дали сега е подходящия момент не се замисляте. Искате да осъществите една ваша голяма мечта, но не го правете с устрем, който може рязко да бъде блокиран заради неочаквани трудности. Не е изключено да ви посетят ваши делови партньори, пристигнали неочаквано от чужбина. На всяка цена осъществете среща с тях. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост. 

ТЕЛЕЦ

Ще бъдете неприятно изненадани от новината, че ваш конкурент опитва да ви отстрани от заемания пост, а ако не успее поне да си го поделите, особено ако се занимавате с политика. Бъдете бдителни. Заемете се със задълженията си. Не ви съветвам да се трудите активно, ако се налага да сте на работното си място, отдайте се на задълженията си до обед. Пътувайте. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори. Последствията са негативни преди всичко за вас. 

БЛИЗНАЦИ

Постарайте да си изясните какви са плановете ви за следващите два месеца и не допускайте ненужно разпиляване. От правилното разпределение на вашите задачи зависи дали ще ги отхвърлите в срок. Тези от вас, които имат намерение да пътуват за делова среща, да са подготвени, че може да закъснеят. Не проявявайте нервност. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. 

РАК

Не сте настроени за общуване с близките си и с вашите колеги. Ако имате професионални проблеми ги разрешете сами, без намесата на вашия началник. Тези от вас, които развиват бизнес, днес може да пожънат неочакван успех. От сутринта ви засипват с искания ваши роднини – да посрещнете заедно новата година, въпреки че вие сте планирали пътуване, да им помогнете с пари, въпреки че вече сте им отказали. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Сексуалните ви отношения в този ден са незадоволителни и ви изнервят. 

ЛЪВ

Ще се чувствате стабилни в знанията и умението и доволни от вашите постижения. Доброто ви настроение ще повлияе и околните. Нямате причина да се притеснявате за финансовото си състояние. Какво по-хубаво от това. Опитват се да провалят обмислянето на новите ви професионални планове, но няма да успеят да ви навредят, защото сте подготвени за удари от неприятели. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. 

ДЕВА

Ако следвате верните ходове, може да ви предложат повишение, защото вашия началник ви наблюдава, харесва и одобрява работата ви. Възползвайте се от тази възможност. Задачите ви е са много и затова е добре да планирате следващия месец и да обмислите къде да прекарате почивните и празнични дни. Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. 

ВЕЗНИ

Съдбата ви през целия ден закриля, въпреки трудностите на работното място и ви помага да приключите рано със задълженията си. Засилва се увереността ви, че успешно ще се справите със задачите си в поставения срок. Пазете се от негативно влияние. Контролирайте емоцията. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН

В края на годината настроението ви е празнично. Очаквайте трудности при постигането на мечтаните материални успехи,  за които имат принос и вашите колеги. Не пропилявайте шансовете си за уговаряне на доходна работа. Приемете делово предложение. Работата в съдружие ви носи успех, защото ще ви бъде по-лесно да преодолявате трудностите по пътя си. Бъдете отговорни към семейните си задължения, пригответе празничната трапеза. Весело посрещане на Новата 2019 година. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта сте във властта на неблагоприятни контакти, на досадни телефонни обаждания, които ви пречат да сте достатъчно прозорливи. Намерете бързо решение на проблемите си. Ако сте концентрирани и търпеливи, ще се справите със задълженията си. Не допускайте чувствата да попречат на разума да види истинските черти на хората, домогващи се до вашите планове. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия!  

КОЗИРОГ

Денят изисква да сте критични към постъпките си, за да избегнете трудностите сутринта, ако се налага да работите до късния следобед в последния ден от годината. Имате възможност да се справите със задълженията си на работното място. Избягвайте новите запознанства, бъдете сдържани в общуването с колегите си и деловите си партньори. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство. Причината е и във вас и в половинката ви. Днес и доставете радост и посрещнете в приятна компания или само двамата в романтична обстановка.

ВОДОЛЕЙ

Събудете любопитството на вашите колеги, като по интригуващ и ясен начин ги запознаете с вашите нови проекти и им помогнете да вникнат в същността им. Успехът ви е сигурен, ако ги претворите в реалност, а и те биха ви помогнали. Бизнесмените днес не бива да се съгласяват на инвестиции. Да отложат разговорите за следващия месец. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят в края на годината. 

РИБИ

Денят е особено успешен за всички, но най-вече за за хората на изкуството, които ще получат мечтаното предложение за изява и в родината си и извън България. Не бива да го отказват. Не пропускайте възможността за себеизява. Не е във ваша полза да започване нови задачи в края на месеца. Изчакайте няколко дни и обмислите още веднъж намерението си. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящата половинка, а това може да се случи точно преди края на годината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп