Хороскопът на Алена: Финансов успех очаква Водолеите, Рибите се справят с трудностите

ОВЕН

Постарайте се да оцените добрите възможности, които ви предлага този почивен и празничен ден. Осъществяването на нови идеи ви носи удовлетворение. Вашите предложения срещат подкрепата на ръководството, въпреки че не сте се надявали да я получите. Ще завършите благополучно започнатите служебни задачи. Преодолявате с лекота възникналите трудности. Вечерта поднесете извиненията си у дома, защото сте засегнали сериозно близките си. Омаяни сте от нечий чар, но не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще ви споходят мълниеносно. 

ТЕЛЕЦ

До обед в почивния и празничен ден сте подложени на неочаквани и неблагоприятни промени. Не създавайте трудности на работното си място, заради ненужен спор. Не се опитвайте да наложите мнението си. Следобед Съдбата ще обърне събитията в професионалния ви живот във ваша полза. Ако ви предложат пътуване, което трябва да осъществите в следващите дни, приемете, защото ви носи успехи. На жените им предстои ново запознанства и среща, която след време ще ги изпълни с огорчение и съжаление. Не се надявайте на незабравими сексуални мигове, ако сте се хвърлили веднага в леглото и не сте сигурни в чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Ако сте съумели да осъзнаете важността на вашите задачи, започнатото в последните дни ще ви донесе отлични резултати днес, въпреки че деня е почивен и празничен. Дългоочаквана среща е гаранция за постигане на поставените цели. Денят позволява да поговорите с партньорите си за предстоящо за влагане на пари в доходен бизнес или за регистриране на фирма. Не предприемайте тази крачка сами, а потърсете добър адвокат. Възможно е запознанство или романтична среща да станат причина за съжаления и разочарования. Не изневерявайте. Помислете си дали не прекалихте с гордостта си, която отдалечи интимните ви половинки и ще ви лиши от секс.

РАК

Предстои ви благоприятен почивен и празничен ден, свързан и с професионални успехи. Не отказвайте да обмислите предложенията за работа, свързани с промяна на работното място, но без крайни решения. Убедителни сте при делови разговор. Говорите омайно и ще спечелите, ако не повишавате тон. Бъдете умерени във всичко, което искате да предприемете. Предпазвайте се от загуби. Имате възможност да срещнете подходящата половинка, ако все още не сте създали семейство. Любовта на партньорите ви липсва, затова се постарайте да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса и то още днес. 

ЛЪВ

В почивния и празничен ден дайте изява на всичките си интелектуални възможностите си и наберете скорост за скок към нов връх в професионално отношение, за да го стигнете. Време е да помислите за бъдещите си намерения. Решите ли да търсите нова работа, започнете от днес да се оглеждате за евентуалните възможности. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Поговорете с тях. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите. 

ДЕВА

В почивния и празничен ден очаквайте новина за приходи от работа, която сте завършили миналия месец. Предпазвайте се от финансови неуспехи, породени от трудности на работното място, които няма как да избегнете, а и не бива да се опитвате. Ще се наложи да коригирате бъдещите си планове. Отложите личните разговори и уговорените интимни срещи, защото сте изнервени и разсеяни и ще се изпокарате с любимите си хора.Не сте в настроение за сексуални удоволствия. Не премълчавайте нежеланието си, защото сексът насила няма да ви достави наслада. 

ВЕЗНИ

В почивния и празничен ден разчитайте на личният си чар и на умението си да общувате. Използвайте възможността да подобрите финансовото си състояние и стабилизирайте заеманото обществено положение. Не пътувайте. Заради проява на упорство при опит да наложите мнението си, или на инат ще си създадете проблеми на работното място. Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Няма да ви се размине разправия, която ще е причина за отлагане на романтична среща. Не изневерявайте, само защото искате да си отмъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие.

СКОРПИОН

В почивния и празничен ден имате възможност да постигнете материални успехи, въпреки че няма да е ви е много лесно. Не се претоварвайте с непланирана допълнителна работа. Ограничете контактите си и безсмислените разговори с вашите колеги, за да не ви пречат. Не разчитайте на късмета си, ако имате намерение да поставите началото на нова дейност. Обмислете отново плановете си. Заради ваши думи думи е възможна разправия с интимните ви половинки, които ще се почувстват огорчени от поведението ви. Влюбените да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните да споделят чувствата си и да се отдадат на интимни мигове.

СТРЕЛЕЦ

Планирайте работата си така, че в почивния и празничен ден да не се преуморявате и дайте оценка за изпълнените и чакащи да ги отхвърлите задачи. Неочакван обрат на събитията може да се окаже във ваша вреда. Конфликтът на работното място е по ваша вина. Ако се заредите с решителност и не разчитате на късмета си, ако не загубите търпение успявате да се справите с трудностите. Венера ви обещава романтични мигове, но само ако сте сигурни, че интимната ви връзка е сериозна. Сексуалният ви живот е проблемен, защото сте преуморени и не сте готови за сексуални подвизи. 

КОЗИРОГ

Сутринта в почивния и празничен ден сте орисани да успявате, ако не пропилеете деня си в бездействие. Следобед не се заемайте със сериозни и отговорни служебни задачи. Не е изключено поради независещи от вас фактори да претърпите загуби. Склонни сте към непредпазливост. Денят ви дава възможност да поставите ново начало и да обмислите промяна на дейността си, но с разума си, без емоция. Обградете любимите си хора с внимание, за да го получите и вие, мили жени. Вечерта ви очакват приятни изненади от любимите ви хора. Сексът ще ви достави удоволствие. Не изневерявайте. 

ВОДОЛЕЙ

Въпреки че денят е почивен и празничен, сутринта се задълбочете и обмисляйте добре действията си, а едва след това тръгнете уверено към поставената цел. Очаква ви финансов успех, ако успеете да завършите в деня започната от вас работа. Искате да споделите впечатленията си и да обсъдите съмненията си с вашите колеги, но рискувате сами да си създадете проблеми. По-добре е да се допитате до ваши приятели. Ако сте свободни, вечерта ви очаква романтична среща. Хармонизирайте отношенията си у дома, ако вече сте създали семейство. Можете да се отдадете на сексуални преживявания, ако имате до себе си любими, в чиито чувства сте сигурни.

РИБИ

Денят е почивен и празничен. Откажете се от търговските сделки и от обсъждане на планираните финансови операции. Неуспехът ви е породен от сериозни затруднения на работното място, чието преодоляване ви носи успех. Направете така, че да докажете умението си да се справяте с трудностите. Следобед сте склонни да спорите, въпреки че нямате повод да се противопоставяте на колегите си. Възможни са усложнения с близките ви, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен и обиден. Направете крачката към изясняване на отношенията и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп