Храненицата на Никол Кидман търси помирение

Том Круз с осиновени си деца Изабела Джейн и Конър Антъни.

Изабел флиртува с актрисата в социалната мрежа

Най-голямата дъщеря на Никол Кидман и Том Круз предприе плахи стъпки към помирение с майка си след 19 години бойкот. Трудно е да си представим, че двете не общуват почти от 20 години. Сега всичко може да се промени.

Преди много време Том Круз и Никол Кидман бяха двойка. Те живяха заедно 11 години, но така и не се сдобиха със собствени биологични деца (актрисата преживя два спонтанни аборта) и осиновиха момичето Изабел Джейн и момчето Антъни Конър.

През 2001 г. Круз и Кидман се разделиха. Конър и Изабел пожелаха да живеят с Круз, след като родителите им се разведоха и в крайна сметка актьорът получи пълно попечителство над тях.

Оттогава отношенията на Никол с осиновените є деца се сведоха до до почти нулево ниво. Не е изненадващо, защото Круз беше и все още е привърженик на сциентологията, към която приобщи и децата, докато актрисата никога не е одобрявала тази религия.

Никол рядко говори за по-големите си деца (от брака си с с певеца Кийт Ърбан актрисата има две дъщери - Сандър Роуз и Фейт Маргарет (Фейт е по-малката и е износена от сурогатна майка).

През годините феновете на актрисата негодуваха, че звездата говори единствено и само за по-малките си дъщери, като напълно игнорира приемните си деца - Конър и Изабел.

Миналата година Кидмън каза, че никога не е изоставяла приемните си деца и не е спирала да мисли за тях. Всъщност те са тези, които са отказвали да комуникират с нея. Причината, която тя посочи е, че и те, подобно на баща си, са станали членове на сциентоложката църква.

“Двамата са големи и могат сами да вземат своите решения. Те направиха своя избор, но мое майчинско задължение е да продължа да ги обичам. Всяко дете трябва да знае, че майка му е готова да го приеме с любов...”, сподели тогава тя пред списание “Who”.

Сега, изглежда, ледът се разчупва. 26-годишната Изабел започна да харесва публикациите на майка си в Instagram. В едни от последните си снимки актрисата позира в зелена рокля и груби ботуши, а в друга - с флорална рокля, каубойски ботуши и червена бейзболна шапка. И Изабел ги лайкна. Вътрешен човек каза пред New Idea: “Бела изведнъж се появи в Instagram-а на майка си и хората започнаха да говорят за това. Като се има предвид всичко, което се е случило помежду им, това е голяма крачка напред в отношенията им. "

Никол Кидмън бе втората жена на Том Круз. Запознаха се на снимачната площадка на филма “Дни на грохот”. Бяха заедно от 1990 г. до 2001 г. и двамата осиновиха две деца - Изабела Джейн и Конър Антъни. Том Круз подава молба за развод с Никол Кидман три дни преди 10-годишнината от брака им.

Коментари

Задължително поле