Министър Бозуков поиска оставката на изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“

Снимка: Архив

Министърът на земеделието и храните проф. д-р Христо Бозуков поиска официално оставката на изпълнителния директор на Държавен фонд „Земеделие“ – Разплащателна агенция Румен Порожанов, по време на среща в МЗХ, съобщават от министерството.

„Причината е назряло обществено недоверие към Държавен фонд „Земеделие“, съмнение в легитимността на избора на изпълнителния директор и решение на съда да възстанови предишното ръководство“, обясни позицията си проф. Бозуков.

Той допълни, че е получил сигнали от бенефициенти за нередности при проекти и е необходимо да се направи цялостна ревизия на фонда.

„За да може да бъде извършена коректна проверка в Държавен фонд „Земеделие“ очаквам оставката на Румен Порожанов до 1 час“, заяви още министър Бозуков.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. ЗАЩО ТАКА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ НОВОИЗЛЮПЕН ДЪРЖВНИК ИЛИ ПОЛИТИК , КАТО СЕДНЕ НА НЯКАЙ СТОЛ ,НЕЗАБАВНО УВОЛНЯВА !?.НЕ СИ ЛИ ДАВА СМЕТКА ЧЕ СЛЕД НЯКОЙ И ДРУГ МЕСЕЦ ГО ЧАКА СЪЩИЯ ЩУТ ?????ЧОВЕК АКО МОЖЕ ДА Е ТОЛКОВА …… НЕДАЛНОВИДЕН . ОСВЕН АКО СА МУ ОБЕЩАЛИ НЕЩО ПО ТАКА .ПРАКТИКАТА ОБАЧЕ Е ТАКАВА , ЧЕ В КЮПА ПОПАДАТ САМО БАЛАМУРНИЦИТЕ , ВЪРЗАЛИ СЕ НА ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ НА ДРУГАРИТЕ .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.