Хубчев призова за нови играчи

Петър Хубчев, треньорът на "Левски", призова публично шефовете на клуба за нови играчи. "Сините" завършиха първия си подготвителен лагер в Добринище, а днес заминават за втори такъв, който ще се проведе в Австрия. Новият наставник обаче работи без новопривлечени попълнения, което прави работата му наполовина свършена. Бъдещите взети на "Герена" футболисти ще трябва да се адаптират бързо и да наваксват с подготовката в движение, а това е риск, който може да се отрази на резултатите на отбора.

„Мисля, че това, което искахме да видим от първия лагер, макар и без целия отбор, се получи много добре – каза Хубчев за „Евима Спорт“. - Като обем, натоварване и отношение към тренировките, нямам забележки към момчетата. От друга страна има чисто професионални неща, които искам да са много по-добре - като организация, като нови футболисти… Но с тези момчета, които бяха тук, се получи това, което искахме. Какви ли не неща се говорят за нашия екип - като дисциплина, терористи и не знам какво. Те са много преувеличени неща“, Новият треньор на „Левски“ е категоричен, че „сините“ заедно с ЦСКА не трябва да лежат на стари лаври.

„Жалко, че живеем още с миналото – каза Хубчев. - Традициите са хубаво нещо, но те са за това да се нарушават. Това, че „Левски“ и ЦСКА са били по 20-30 пъти шампиони, не значи, че трябва да продължи“.

Снимка СПОРТАЛ

Коментари

Задължително поле