Турист остана без пари след баня в село Баня

Избраха Филип Димитров за зам.-председател на Венецианската комисия

Турция облага туристите с нов хотелски данък

Президентът Радев: Езикът е най-силното „оръжие“ на дипломата Държавният глава се срещна с клуба на посланиците, говорещи български език

Лавров на среща при Доналд Тръмп във Вашингтон

Световно известен нефролог консултира безплатно в Бургас

Песните на Pavell & Venci Venc’ се слушат в 78 държави

Невръстен грабител задигна торба с 820 лв. от жена

Работник загина, затиснат от цистерна в Любимец

Пожар лумна от хладилник

Варненският свободен университет въвежда облачна технология на Google Студенти и преподаватели ще общуват по електронен път

Вижте какво откриха полицаи при акцията срещу наркогрупата в Елин Пелин (СНИМКИ)

Евробарометър: Само един от четрима българи вярва, че корупцията ще бъде наказана (ГРАФИКИ)

Серена Уилямс – гъвкава като гимнастичка (СНИМКА)

800 живи елхички дарява ЮЗДП за благотворителната кампания на Министерство на земеделието

ХХ Национален ученически празник „За хляба наш…” ще се проведе в Благоевград

ХХ Национален ученически празник „За хляба наш…” ще се проведе в Благоевград. Инициативата ще бъде на 20 април от 16.00 на площад „Народни будители“. По традиция празникът ще започне с благославяне на хляба. Веднага след това ще бъдат представени и наградените творби. Празникът ще продължи на 21 април от 9.00 часа в Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград /сградата на Младежки дом/, където учениците ще защитават своите научни разработки, участващи в конкурса.

На площад „Народни будители“ от 10.00 часа ще бъде представянето в конкурса на част „Обреди и драматизации“. В 15.30 часа програмата продължава с конкурсите „Млад дизайнер“ и „Слънцето в житния клас“. От 18.00 часа е началото на тържествената част на ХХ Национален ученически празник „За хляба наш…” , в която ще бъдат връчени наградите на отличените участници.

Националният ученически празник „За хляба наш….” има за цел да разшири научните познания за производството и значението на хляба, да запознае с българските традиции и обичаи, свързани с хляба и хлебните продукти и проучване традициите на други европейски народи. Идеята е и да се повиши интересът на учениците към творческа, изследователска, събирателска и краеведческа дейност, както и изграждане на интерес към професиите, свързани с производството на хляб.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.