Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

Хю Грант и Матю Макконъхи сгодиха родители си

Г-жа Кей Макконъхи три пъти се женила за мъжа си

Матю Макконъхи и Хю Грант, които се снимаха заедно във филма “Джентълмените”, сега са решили да организират и личния живот на родителите си. В интервю, което актьорите дадоха в подкрепа на филма, те казаха, че успели да убедят бащата на Хю – 91-годишният Джеймс Грант и майката на Матю, 88-годишната Кей Макконъхи да вечерят заедно. Следващата седмица те престанали да отговарят на телефоните си и не ги виждали със синовете им. “Най-вероятно след края на вечерта между тях нещо се е случило”, коментира с усмивка Матю Макконъхи. “Мисля, че са родени един за друг и май ще се сватосаме с Матю” шегува се от своя страна и Хю Грант.

Макконъхи сподели, че майка му винаги е искала да бъде филмова звезда. И когато синът й стана известен, Кей Макконъхи споделяла това и пред журналисти. Матю казва, че никой в семейството няма енергичния характер на майка му. Бащата на Матю – Джим Макконъхи, който починал през 1992 г., е имал връзка с майка му с известни прекъсвания. Двойката се е женила всичко на всичко три пъти, а самият Матю Макконъхи е плод на връзката им след третата сватба.

Майката на Хю Грант – Финвола, почина през 2001 г. на 67 години от рак на панкреаса, оставяйки баща му вдовец. Самият актьор беше дълго време ерген, но днес вече е със съпруга – Анна Абърстийн. Освен това е баща на 5 деца – три с Абърстийн и две от предишната му връзка с Тинглан Хонг.

Грант наскоро сподели, че преди време е бъркал много за брака и семейството, отлагайки семейния живот прекалено дълго. “Бил съм в грешка, в тотална заблуда. И като станеше дума за деца, само гледах с досада.”

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.