Хю Лори е изумен от сръбските митничари

Британският актьор Хю Лори, известен с ролята си на легендарния доктор Хаус, преживява инцидент в съседна Сърбия, при преминаването на границата. Освен актьор, Хю се изявява и като певец, а през 2014 г. участва в Белград с групата си "The Copper Bottom Band". Когато преминава сръбската граница е спрян от местната полиция, а причината е забавна. Митничарят иска да снима паспорта му, за да го запази за спомен, а Хю споделя всичко в Twitter.

„Минах сръбската граница, но след час трябваше да се върна. Митничарят запази паспорта ми, за да го фотокопира за спомен. Безумие!“, пише тогава той. Съобщението става хит в Туитър, а гражданите на Сърбия с радост си го спомнят и днес.

Една от последните изяви на Лори е в сериала "Why not Evans?", базиран на едноименния роман на Агата Кристи, в който играе психолога Джеймс Никълсън, а също така е и режисьор. Въпреки че е натрупал огромно богатство, Хю отдавна се придържа към прост имидж, с дълга брада и разчорлена коса, а в по-ранни интервюта подчертава, че не обръща много внимание на външния си вид. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес