"Царско село": Заплашиха ни да домакинстваме на "Васил Левски"

Ръководството на "Царско село" обяви, че от днес в продажба са билетите за мача от четвъртия кръг на efbet Лига с "Левски". Мачът ще се играе на 5 август от 21:00 часа на стадион „Васил Левски“, а новакът в елита направи любопитно разкритие, че е бил заставен да приеме двубоя на съоръжението в центъра на София.

Съобщението:

За срещата ще бъде отворен единствено сектор „Б“ на стадиона, като цената на билета за него е 20 лева. В сектор „А“ на Националния стадион ще бъдат допускани само официалните лица и гости, както и представителите на медиите.

Билетите са в продажба в мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на "Арена Армеец", както и он-лайн на besttickets.bg.

В деня на мача билети ще се продават единствено на касата от към сектор „Б“ на стадион „Васил Левски“, която ще отвори в 18:00 часа.

Ръководството на Царско село иска да уточни, че във вчерашния ден направи всичко възможно срещата да се играе на стадион „Славия“ като при това положение цената на билетите за всички привърженици щеше да е с цена 10 лева. В крайна сметка клубът бе заплашен, че ако не заяви стадион „Васил Левски“ за домакинство мачът ще бъде определен като рисков и пак ще се играе на националния стадион, но няма да бъдат продавани билети в деня на срещата.

При така стеклите се обстоятелства ръководството на Царско село взе решение и заяви стадион „Васил Левски“ за домакинството срещу Левски, за да могат привържениците да имат възможност да закупят пропуски в самия ден на двубоя.

Клубът напомня, че всички фенове са задължени да носят със себе си документ за самоличност. Малолетните и непълнолетни лица под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

На стадиона няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки. Расистките скандирания и опъването на трансапаранти и знамена със забранени символи не са разрешени.

Коментари

Задължително поле