Внесоха обвинение по дело за телефонна измама за 76 000 лева Сред подсъдимите е десетокласник от Търговище

16 лица с увреждания започват работа в община Свищов Заетостта от 1 юли е по проект „Правото на труд – право за достоен живот“

Улица пропадна в строителен изкоп

Драгомир Стойнев: Има близо 900 осъдени, които са на свобода, институциите са неспособни да ги арестуват

Цецка Цачева: Държавата трябва да е отговорна за охраната на затворниците, работещи на открити обекти

Цветан Цветанов: Когато става въпрос за националната сигурност, в парламента всички говорим на общ език

Кола удари сърне на Шуменското плато

Зам.-министър Николай Проданов за избягалия Борис Иванов: Вероятно се касае за грешна преценка на ръководството на затвора

Евакуираха лондонска метростанция заради заплаха за бомба

Северна и Южна Корея обсъждат срещи на семейства, разделени от средата на миналия век

Сотир Цацаров: Финансирането на тероризма не познава граници

Хиляди наблюдаваха зведното небе с телескопи от хълма Царевец в Търново

Спипаха непълнолетен крадец, откраднал пари от дома на съселянин Полицията разкри още една домова кражба, апашът бил рецидивист

Майстор сам си подпали работилницата

Ивайло Калфин: В момента границите на Европейския съюз трябва да са затворени

Цацаров: Обвинението към Боршош може и да не е единственото

Главният прокурор Сотир Цацаров, Димитър Георгиев – председател на Държавна агенция „Национална сигурност” и Георги Начев – директор на Агенция за Държавна финансова инспекция бяха изслушани от временната комисия за НДК

Решението кои лица да бъдат привлечени като обвиняеми за НДК е на наблюдаващите прокурори. Това заяви след заседанието на временната комисия за НДК главният прокурор Сотир Цацаров. Според него ако наблюдаващите прокурори „решат евентуалното обвиненение по чл. 254а към изпълнителния директор, може да не е единствено”.

Главният прокурор Сотир Цацаров, Димитър Георгиев – председател на Държавна агенция „Национална сигурност” и Георги Начев – директор на Агенция за Държавна финансова инспекция бяха изслушани от временната комисия за НДК.

Цацаров обяви, че освен тримата министри – Вежди Рашидов, Томислав Дончев и Лиляна Павлова в прокуратурата ще бъде разпитана като свидетел и Деница Златева. В БСП са бесни, че Златева е удължила със седмица престоя си в САЩ и няма да се появи, за да бъде изслушана от комисията в парламента.

Министърът на културата Боил Банов заяви на първото заседание, че Златева дала разрешение за увеличение на ремонта с 4 млн. лв., заверила отчета на Мирослав Боршош за 2016 г. и го освободила от отговорност.
Идната седмица временната комисия ще има две заседания и ще приключи работата си. В понеделник ще бъдат изслушани шефове и членове на Съвета на директорите на НДК.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.