Цветанов в Угърчин: Силната местна власт и стабилното правителство на ГЕРБ гарантират развитието на регионите

Личностите, които ГЕРБ издига за кандидати за народни представители от област Ловеч, са местни хора и доказани професионалисти. Водачът на листата ни тук Николай Нанков беше успешен депутат и заместник-министър. Той и Иван Миховски знаят кои са реалните решения за региона и са доказали, че работят в интерес на местните жители. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Угърчин, където днес се чества празника на общината.

Цветанов изтъкна, че след като за кмет е бил избран Станимир Петков от ГЕРБ, Угърчин е започнал да се развива в правилната посока. “Уверен съм, че хората тук отново ще направят правилния избор в неделя с номер 11 в бюлетината, защото ГЕРБ има реални решения за два основни проблема за региона – осигуряване на повече заетост и по-високи доходи. Силната местна власт и подкрепата от стабилното правителство на ГЕРБ ще гарантира доброто бъдеще на Угърчин”, подчерта той.

Водачът на листата на ГЕРБ-Ловеч Николай Нанков обясни, че Общината има добре изготвена инвестиционна програма, ориентирана към ремонт на образователната инфраструктура и изграждане на три многофункционални спортни игрища. “До този момент вече е направен ремонт на водопроводна мрежа в село Катунец с целеви средства от МРРБ. Извършва се подмяна на водопроводната мрежа в село Драгана. Общината очаква финансиране и за ремонт на детска градина “Светулка”. Нужна е рехабилитация на общинските пътища Угърчин – Лесидрен – Кирчево, както и рехабилитация на общински улици в Угърчин и в село Лесидрен”, заяви Нанков.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле