Цветан Цветанов: След 10-15 години БСП може би няма да я има

Цвета Цветанов

„След 10-15 години БСП може би няма да я  има, но ние ще останем в България и ще продължим да правим политики в интерес на хората.“ Това каза зам. председателят на ПП ГЕРБ и водач на листата на партията за предсрочните парламентарни избори в 01 МИР Цветан Цветанов по време на официалното откриване на VIII-то издание на зимния университет на МГЕРБ което се провежда в град Сандански.

unnamed-1Той призова младите хора да бъдат активни и да разказват какво е постигнала и направила партия ГЕРБ през годините.

„ПП ГЕРБ наложи стандарт за изграждането на магистрали. Докато БСП управляваше беше спряно изграждането на АМ „Струма“, но при втория кабинет на Борисов бе възстановено. Създаването на добра инфраструктура създава условията за инвестиции, туризъм и удобстово на хората при пътуване. Хората не трябва да забравят какво наследство ни остави БСП. Вие сте тези, които трябва да покажете, че не трябва да допускаме те да спечелят“, каза Цветанов.

Той добави, че младите са много важен елемент в тази кампания и че преференциите дават възможност да се вдигне актвиността на изборите.

Цветанов обясни,че управленската  програма е изцяло нова и е в интерес на хората. Обеща ГЕРБ да продължи с развитието на туризма.

„Трябва да отстояваме в Банско да има втори кабинков лифт. ГЕРБ е партията, която ще развива туризма, защото през 2016 година той беше 15 – 16 % от брутния вътрешен продукт. ГЕРБ е партията, която дава шанс на младите хора и дава възможност за политики, които са в интерес на младите да се развиват.

„В предстоящите месеци трябва да покажем най-доброто ни лице и да противодействаме на фалшивите новини. Бъдете активни в социалните мрежи.

БСП не правят подобни срещи, защото нямат идеи и нямат какво да отчетат. Когато казват, че сме направили грешка при санирането, ще извиняват, но това е една успешна политика. В Благоевград ще видите ефекта от програмата както визуално, така и за самите хора. ГЕРБ работи за хората, а не краде от програмата както казват от БСП, защото санирането е ориенитрано към самите хора, каза още Цветанов.

Ние няма да позволим държавата ни да бъде отклонена от единствения възможен път за развитие – европейският.  Резултатът, който ГЕРБ ще постигне на изборите на 26-ти март, ще бъде стабилна основа за формирането на правителство. Можем да постигнем принципно съгласие за стабилно правителство с други партии, с изключение на БСП и ДСП.

БСП започнаха кампанията си агресивно, защото не могат да отчетат нито един видим резултат. БСП градят кампанията си на основа на лъжи и на критики към постигнатото от ГЕРБ. Но какво постигнаха те? Когато БСП управляваха през 1997 година, пенсионните фондове заминаха. Когато БСП управляваха в периода 2007-2009 година парите, разплатени от европейски фондове, бяха 1%. Първият кабинет на Бойко Борисов върна доверието на Брюксел към страната ни. БСП управлява и през 2013-2014 година, когато европейското финансиране отново беше спряно. Във втория кабинет на Борисов фондовете бяха пуснати. БСП с премиер Пламен Орешарски спряха всички строителни обекти в региона на Благоевград, но ние успяхме да ги завършим. БСП ни остави 5, 5 % дефицит и фалирала банка. Една година имаше протести и заграждения около българския парламент. Това ли е алтернативата на ГЕРБ - 70-годишният Тома Томов ли е новото лице на БСП? Това ли е промяната? БСП не могат да управляват България,каза Цветанов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле