Цветовете на зодиите през 2021

Photo by Roberto Nickson from Pexels

Овен 
Победител в пламтящо червено 

Късметлийски цвят: Както е известно, управляващата планета на знака ви е Марс. Огненочервеното винаги е било вашият цвят, остава такъв и през 2021 г. Аленият цвят – символ на чистота, агресивност и енергичност - ще ви носи късмет всеки път, когато ви предстои нещо важно.  Ще се уверите, че вибрациите на бялото и жълтото също са доста подходящи за вас.  
Не носете: син, черен и зелен цвят. Дрехите в тези цветове запазете за догодина. С тях сега няма да се чувствате уютно. 
Ще изглеждате смешно в: бебешко синьо. Не се обличайте в този цвят, освен ако не е крайно наложително.

Телец
Щастлив като бебе в розово

Късметлийски цвят: Ще установите, че тази година ви се носят повече розови и бели дрехи. Управляващата Телеца Венера ви подсказва, че за вашия Земен знак тези нежни цветове са силен магнит за успеха. Естествено, ще изберете най-подходящите за вас нюанси. Ако съвсем не може да се примирите с тези момичешки разцветки, зеленото също ще ви донесе късмет. 
Не носете: жълто и червено. Опаковайте всичките си дрехи в този цвят и забравете за тях до следващата година. 
Ще изглеждате смешно в:  огромна червена плетена шапка. И да имате такава, не я носете! 

Близнаци
Вечно млад, когато е зелен 

Късметлийски цвят: макар че Меркурий, планетата, която ръководи Близнака, ви подсказва да наблегнете на розово и бяло, за вас един от най-късметлийските цветове винаги е бил и ще си остане цветът на обновлението - зеленото. Вибрациите му ви карат да се чувствате млади, уверени и безпричинно радостни. В жълто също доста ще ви върви през 2021-а. 
Не носете: синьо и червено няма да ви донесат нищо добро през следващите 11 месеца. 
Ще изглеждате смешно: наметнати в американското знаме. Но само заради цветовете, които просто са неподходящи за вас в този период. 

Рак
Оптимист в пастелни багри  

Късметлийски цвят: всички пастелни. Бяло, кремаво или лимоненожълто ще ви изпълват с оптимизъм. Облечени в сребристо и червено ще добиете жизнерадост и самочувствие. През 2021 г. може да носите всички меки и нежни цветове. Техните вибрации са в синхрон с енергията на Луната – планетата, под чието влияние е Ракът.
Не носете: Черно, тъмносиньо, тъмнозелено. Като цяло избягвайте както мрачните, така и прекалено ярките цветове. 
Ще изглеждате смешно в: яркожълт колоездачески екип, ако сте се поотпуснали по време на пандемията и теглото ви е станало наднормено.  

Лъв
Щастливец в слънчеви нюанси

Късметлийски цвят: носете дрехи и аксесоари в цветовете на огъня. Оранжево, златисто и червено ще привличат късмета към вас. Обличайте се в слънчевите нюанси винаги, когато имате важна среща.  Нежнорозово, бледожълто или небесносиньо не са вашите щастливи цветове, не и през следващите месеци до края на годината, но няма да ви донесат и нещастие. 
Не носете: нищо в тъмнозелено, кафяво, тъмносиньо и лилаво. Трябва да забравите и за черния цвят, дори и напоследък да сте на „черна вълна“. 
Ще изглеждате смешно в: цвят „повръщано“. Просто не е за вас, примирете се! 

Дева
По-здрав в синьо и зелено

Късметлийски цвят: земните нюанси, които по принцип са препоръчителни за родените под знака на Девата – кафяво, черно, оранжево и дори сиво (цветът на Меркурий), няма да ви донесат неприятности, напротив. Но ако искате да подпомогнете Съдбата, във важни за вас моменти носете синьо, зелено (символизира развитието и здравето), бяло и светложълто. Тъкмо те ще ви носят успех през цялата 2021 г. 
Не носете: червено. Този цвят може да ви навлече големи неприятности.  
Ще изглеждате смешно в: префърцунени дантели и тюл. Но вие така и така не бихте се облекли по този начин. 

Везни
Успехът идва в оранжево и бяло

Късметлийски цвят: оранжево и бяло. 2021 г. се очертава много щастлива и успешна за Везните. За да подпомогнете звездите, освен тези два цвята, може да носите и светлосиньо. Останалите светли нюанси също са горе-долу благоприятни. Просто не се обличайте в тъмно, не слагайте и силни, ярки цветове.  
Не носете: червено. Този цвят няма да ви носи късмет през годината. Ако решите все пак да запазите червените дрехи в гардероба си, ще усетите, че не се чувствате съвсем комфортно в тях.   
Ще изглеждате смешно в: готварска шапка, особено ако я носите извън кухнята. 

Скорпион 
Щастлива година в цвят на шоколад

Късметлийски цвят: бяло, червено, оранжево и шоколадовокафяво, които кореспондират с Марс – планетата, която управлява вашия знак. Тези цветове ще ви помогнат да преодолеете всички пречки и ще ви донесат късмет. На Скорпиона му предстои щастлива и ползотворна година на важни решения, особено ако подпомогнете Съдбата по всички възможни начини.
Не носете: синьо и зелено. Ако искате да предотвратите всякакви злополуки и лоши стечения на обстоятелствата, забравете временно за тези два цвята. 
Ще изглеждате смешно в: нежни бебешки цветове. Не се обличайте така.

Стрелец 
Само без синьо през 2021-а

Късметлийски цвят: ще забележите, че всеки път, когато носите тъмножълто и оранжево, се чувствате уютно, защитени и в приповдигнато настроение. Това е заради Юпитер, управляващата планета на вашия знак. Дори късметлии като вас, Стрелците, понякога имат нужда от малко помощ под формата на щастлив цвят или подходящ кристал, който да ви настрои на подходящите вибрации. Зелено и кремаво също ще ви носят щастие през 2021-а. 
Не носете: синьо във всичките му нюанси. 
Ще изглеждате смешно в: розови вълнени кюлоти. Повече би ви подхождал тоалетът на Пипи Дългото чорапче. 

Козирог
Пурпурно, като за император

Късметлийски цвят: за да имате успех, при важни случаи носете черно и лилаво. През тази година избирайте по-често дрехи и аксесоари в тъмнокафяво и тъмнозелено. Всички тези цветове се свързват със Сатурн, управляващата планета на Козирога. Зеленият е особено щастлив през годината на Белия метален вол, която започва на 12 февруари. 
Не носете: червено и жълто. През 2021 г. тези цветове не са подходящи за вас и ще ви носят лош късмет. 
Ще изглеждате смешно в: бояджийска шапка от вестник, въпреки че на вас по принцип всичко ви отива. 

Водолей
Лъчисто зелено, за да го забелязват

Късметлийски цвят: светлосиньо и лилаво, цветът на Сатурн. Бялото и всички светли и ярки цветове ще ви носят радостно усещане, но също и голям късмет през 2021 г. Лъчисто зеленото е най-видимият цвят за човешкото око и ще ви предпазва от пътни инциденти, когато пресичате или карате колело. 
Не носете: тъмносиньо и тъмнозелено. За съжаление, през тази година би било добре да избягвате тези два цвята. 
Ще изглеждате смешно в: униформа. Всякакъв вид униформи ви стоят безупречно, но самите вие се чувствате нелепо в тях, оттам идва и абсурдният ефект. 

Риби
Светло бъдеще в светли цветове

Късметлийски цвят:  всички жълти и оранжеви нюанси ще ви носят добро настроение, чудесни емоции и щастие през 2021 г. Юпитер управлява зодиакалния знак Риби, което означава, че светлите и топли цветове ще работят във ваша полза. Розовият цвят също влиза в тази група, но не прекалявайте с него, ако сте вече на почтена възраст. 
Не носете: черно - избягвайте го на всяка цена. Приберете дълбоко в гардероба си всички дрехи в тъмни или ярки цветове. Пастелните тонове са правилният избор за вас. 
Ще изглеждате смешно в: гимнастическо трико, освен ако не сте гимнастичка.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп