Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград с богата пролетна програма

Снимка: Архив

Възпитаниците на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград се подготвят за богата пролетна програма и редица участия, съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград.

Танцьорите от ДЮФА „Пиринска китка”, ФТА„ Пиринче” и школата по балет за първи път ще участват в Български квалификационен конкурс за придобиване право на участие и представяне на България на Турнира за Световната купа по танци.

Предварителният подбор ще се проведе на 18 и 19 март, а турнирът ще бъде през месец юни в Германия. На 22 март пък, съвместно с Дирекция НП „Рила”, в зала 3 на Младежкия дом от 10.30 часа с музикален поздрав от школата по китара и Детско – юношеският духов оркестър, ще бъде отбелязан Международният ден на водата.

След това ще бъде прожектиран тематичен филм, забавни еко- игри с послания за водата. В края на месеца / 29 март/ от 17.30 часа на площад „Народни будители“ ще изнесат празнична програма с нова визия на съставите от фолклорния отдел на Център за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград. С песни и танци, талантливите деца на Благоевград ще пожелаят на присъстващите здраве и пролетно настроение.

Коментари

Задължително поле