Циганин, блудствал с 12-годишно момиченце, отива на съд

Снимка: Pixabay

Районна прокуратура – Троян внесе в съда обвинителен акт срещу 24-годишен мъж за блудство с малолетно момиче. Обвинението срещу Милан Ж. е за това, че на  18.04.2017 г., около 20,25 часа в гр. Троян, област Ловешка направил опит да възбуди и удовлетвори полово желание, без съвукопление с лице от женски пол – ненавършило 14 години момиче, без нейно съгласие, като е използвал сила и заплашвал, че ще е я убие.

Пострадалото момиче е на 12 години. На 18.04.2017г.  около 17- 18.00 часа била в дома си заедно с приятелката си. Малко по–късно гостенката си тръгнала, като помолила момичето  да я изпрати.  След като изпратила приятелката си, двете се разделили и пострадалата   тръгнала  сама да се прибира към дома си.  Било около 20.25 часа, но още не се било стъмнило. Когато се намирала срещу сградата на „Военно формирование„ 24430 гр. Троян,  видяла отстрани до пътя да стои мъж.  В момента в който преминала покрай него, обвиняемият  я  хванал за ръката и я попитал „дали знае какво е секс“.  Малолетната започнала да се дърпа, за да се освободи, но не успяла. Тогава обвиняемият я заплашил, че ако не отиде с него, „ще я застреля, защото имал пистолет“ и я задърпал към брега на  реката. Докато извършвал насилието бил  заловен от двама полицай.

Полицаите били изпратени по сигнал, подаден на тел. 112 от гражданка, която живеела в района. Около 20.25 часа жената  била на терасата на апартамента си и забелязала лице от ромски произход, което се намирало от другата страна на реката и  „мастурбирало“. След това видяла, че същото  лицето дърпа момиче към реката, а то се съпротивлява и веднага  сигнализирала за случая на тел.112.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. -Взвооод,за стрелбааа,оооогъъъън!- се командва в подобни случаи.

  2. Не се съмнявайте че антибългарският чифутски съд ще го пусне. Най .много 5 години да му даде от които ще лежи максимум 3. Българи. Проблема не е в циганите. Проблема е в костюмираните за които работим и които ни управляват

  3. Защо направо на съд? Трябваше да е на първо на кастрация,и после на съд

  4. Problema e ne znaqt strogosta na zakona.Za seks s maloletna e pandiz po cel svet.Ako e iznasilvane e o6te po strogo.No sadite predpo4itat da si zatvarat o4ite za tezi naru6enia ta da ikonomisvat pari na haznata.Ot tezi ikonomi polu4avat bonusi za nova godina.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.