Циганин подпали жена си, докато спи (обзор)

В село Три кладенци са ужасени от нечовешкото престъпление срещу 45-годишната жена.

Зверство в село Три кладенци

Николай се укрил след нечовешкото престъпление, но бързо бил задържан

Борят се за живота на 45-годишната Татяна

Циганин, лежал преди време в затвора, запали жена си жива в леглото й. Лекари от “Пирогов” се борят за живота на 45-годишната Татяна Теменужкина, която е с тежки изгаряния по цялото тяло. Зверството бе извършено във врачанското село Три кладенци към 21 часа във вторник.

52-годишният Николай Петров издебнал Татяна да заспи. Залял я с бензин и драснал клечката. Пламъците обхванали жената, а писъците й огласили селото. Тя изскочила на двора, където продължила с неуспешните опити сама да изгаси огъня. Съсед на семейството видял зловещата картина и веднага се обадил в полицията. На място пристигнали МВР-служители и линейка. Татяна била откарана първоначално във врачанската болница. Малко по-късно е транспортирана за лечение в “Пирогов” в много тежко състояние.

Веднага след зверството Николай Петров избягал и се укрил. По следите му тръгнали полицаи, които успели да го арестуват тази сутрин в пристройка на изоставена къща край село Три кладенци. До редакционното приключване на броя, извергът мълчал какви са причините за жестокостта му. Николай никога не е работел и е лежал преди години в затвора за кражби. Предполага се, че ставал агресивен, като пийнел. Жена му Татяна пък изхранвала семейството. Преди работела по полета, наскоро започнала в завод в Мездра.

Кметът на селото Светлан Симеонов пред “Труд”:

Опитвал се е да я дави, остригал я, нападал е и синовете си

Кметът на селото Светлан Симеонов заяви пред “Труд”, че е шокиран от случилото се. “Той я е запалил жива. Това не е човешко. Не знаем защо го е направил, просто човекът си е такъв. Не е психично болен. Не вярвам и да е ревност. Просто се прави на нещо”, каза Симеонов. Хора от селото обявиха, че Николай Петров бил с избухлив характер, но бил страхлив и затова налитал на жена си и децата си.

“Преди време й обръсна главата, опита се да я удави в язовира. Единият от синовете си го намушка преди години в гушата и той се принуди да избяга чак в Шуменско. Другият син го гони с коса да го коли. Постоянно си има дрязги, той си е такъв”, каза кметът. “Жената работи и купи къща. Обзаведе я. Жената да те храни, да те гледа, да работи и накрая да я залееш с бензин, докато спи. Това е ужасно”, каза кметът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право