ЦСКА отхвърли 3 оферти за Соу

Али Соу, нападателят на ЦСКА, остава на „Българска армия“ засега. Голмайсторът на „червените“ е силно желан от редица клубове, а от столичния гранд разкриха, че до момента са постъпили 3 оферти за правата на гамбийския национал. Повод за коментара от ръководството на ЦСКА бе засилените спекулации за продажба на играча в „Ал Ахли“ за 4,5 млн. евро.

„Относно последните новини в медиите, че клубът ни е пред финализирване на продажбата на нападателя Али Соу в Египет, сме длъжни да поясним следното: Истината е, че при нас досега са постъпили три много силни оферти за негов трансфер – се казва в декларация на „червените“. - Интересът от страна на чуждестранни клубове е логичен и очакван, но пред ръководството на ЦСКА не стои на дневен ред раздяла с футболиста на всяка цена. Али Соу е основен и много важен състезател за нашия отбор и ние разчитаме на него, за да постигнем целите си този сезон."

В момента тимът, воден от Милош Крушчич, е на легер в турския курорт Анталия. Първата проверка за годината ще бъде срещу казахстанския „Каспий“ на 16 януари. Планирани са контроли и за лагера в Испания – срещу германския „Нюрнберг“, „Шонан“(Япония), “Ухан“ (Китай) и датския „Олборг“.

Коментари

Задължително поле