Чакат пълни зали за световното по волейбол

Пълни зали за световното първенство по волейбол у нас в края на лятото очаква легендата Любо Ганев. Членът на УС на федерацията е изпълнителен директор на организационния комитет на шампионата и разкри, че интересът от страна на чуждестранни фенове е огромен.

„Стартирахме продажбата на билетите едновременно тук и в Италия. Определено мога да кажа, че интересът е изключително голям – заяви Ганев. – Забелязва се много сериозно търсене от фенове в Полша и Финландия. Знаете, че тези два отбора са в една група с нашите момчета във Варна, като в мача на откриването ще играят именно България и Финландия. Напливът на чуждестранни привърженици е много голям и се очаква с наближаването на шампионата да става още по-сериозен.“

Ганев предупреди родните фенове да не отлагат дълго закупуването на билет, за да не се стигне до ситуация, в която запалянковци на гостуващите отбори да са повече от българските. Той добави, че пропуските ще се продават с намаление от 10% до края на април, включително „отборните“ и „семейните“ билети.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт