Червената наследница Гергана отпадна от „Фермата“

Внучката на ген. Георги Милушев остана разочарована

С жестока и кървава битка червената наследница Гергана и емигрантката Росица дадоха начало на елиминационните дуели в четвъртия сезон на “Фермата”. Представителките на двата отбора в състезанието – тукашните българи и емигрантите, се бориха една срещу друга в четири кръга, след които живеещата в Англия Роси се поздрави с крайната победа.

Въпреки хъса и уменията, които Гери показа в битките, физическата сила и дозата късмет помогнаха на конкурентката й да я надвие. Внучката на последния шеф на УБО – ген. Георги Милушев, не успя да победи. По време на битките обаче напътствия и сила й даваше най-големият й критик заради фамилията й, Ивайло Караньотов.

rsz_cgm_4846

След края на дуела Гергана не скри пред водещите Иван и Андрей разочарованието си от негативния развой в играта. Тя се е надявала, че ще има повече време, за да изпълни мисията, с която влезе – да се докаже пред семейството си и пред зрителите, че не получава всичко наготово. Брюнетката все пак успя да промени във “Фермата” мнението за себе си, а и да се сближи с човек като Ивайло Караньотов. Той не крие, че е върл антикомунист и противник на властта от онова време. Гергана пък е израснала в семейство, което е било близко до първите в този режим.

Дядото на Гери и родителите й също показаха подкрепата си към нея чрез видеопослание, което тя изгледа преди началото на битката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл