Чернокож актьор сменя Брад Пит в сериал по “Мистър и мисис Смит”

Пит и Джоли в “Мистър и мисис Смит”

Новата политически коректна версия е финансирана от “Амазон”

Игралният филм излезе преди повече от 15 години, донесе половин милиард долара печалби

Чернокожият актьор и рапър Доналд Глоувър и британската феминистка и сценаристка Фийби Уолър-Бридж сменят Брад Пит и Анджелина Джоли в сериал по “Мистър и мисис Смит”.

Игралният филм с Пит и Джоли излезе преди повече от 15 години, направи близо половин милиард долара глобално и стана любимо заглавие на побърканите тогава на тема “Бранджелина” медии и фенове. Днес двамата са разделени след множество скандали и противоречия, а историята ще бъде преразказана от политически коректен ъгъл, както почти всяка история в днешен Холивуд.

“Мистър и мисис Смит” разказа за мъж и жена, които разбират един за друг, че са наемни убийци в конкурентни организации.

Стрийминг платформата на “Амазон” стои с капитала си зад сериала. А освен основни лица, Глоувър и Фийби ще са продуценти на прогресивната продукция. Фийби Уолър-Бридж е популярна от сериала Fleabag, а Глоувър е познат и с псевдонима Чайлдиш Гамбино. Двамата са работили заедно по брутално провалилата се мегапродукция на “Дисни” “Соло: История от Междузвездни войни”, отплувала в небитието като един от най-лошите филми за последното десетилетие.

Коментари

Задължително поле