Четирима пешеходци ранени за ден във Варна

Снимка: Архив

Четири пътни инцидента с ранени пешеходци регистрира варненската полиция само за един ден. Пострадалите са три жени и един мъж, които за щастие не са получили фатални травми.

Първото произшествие станало във вторник в 10,40 ч на ул. "Народни будители". 66-годишен шофьор на "Фолксваген" блъснал 71-годишна пешеходка, която внезапно излязла на пътното платно. Възрастната жена била откарана в болница с контузия на главата и след преглед била освободена за домашно лечение.

Фрактура на крак получила друга варненка, която била ударена от "Пежо", докато пресичала на пешеходна пътека в местността Горна Трака. Инцидентът станал в 17,15 ч, а зад волана на колата бил 69-годишен мъж.

Час по-късно отново на пешеходни пътеки в града били блъснати още двама души. 44-годишна жена е с рана на крака и счупен нос, след като на бул. "Сливница" била връхлетяна от "Тойота", управлявана от 36-годишна шофьорка.

Контузия на главата получил и 68-годишен мъж, ударен от "Шевролет" с 60-годишна водачка на бул. "Христо Смирненски".

Същия ден е пострадала и 72-годишна пътничка в автобус от градския транспорт, съобщиха от полицията. Инцидентът станал в 15,55 ч на бул. "Сливница". 49-годишният шофьор на рейса потеглил рязко, жената паднала на пода и си счупила крака. Пострадалата е настанена в МБАЛ "Св. Анна", а по случая е образувано досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България