Четири дами сложиха корона на „Мисис България“

Победителките заедно с Меги Савова (вляво) и водещата Мариана Маринова (най-вдясно).

Предприемачи, адвокатки, лекарки и спортистки бяха сред претендентките

Събраните средства за благотворителност ще бъдат дадени за перуки на онкоболни

Двадесет дами, които не се боят от коронавируса, се състезаваха без маски за четири истински корони - на Мисис България Universe, Мисис Бългaрия Europe, Мисис България World и Мисис България International. Най-известният конкурс за омъжени жени у нас - “Мисис България” - се състоя за 22-ри път в балната зала “Монтесито” в столицата при спазване на всички мерки за сигурност и с мисълта, че може би е последното светско събитие за годината.

Организаторката и притежател на правата Меги Савова за първи път въведе нови правила - желаещите да гласуват можеха да избират онлайн своята фаворитка измежду над 500 кандидатки в продължение на 20 дни. Така в залата се озоваха само 20-те дами, получили най-много гласове, и техните близки. Журито, съставено от предишни носителки на титлата през годините и спонсорите на събитието, определи четирите победителки и още четири техни подгласнички.

Мисис България International стана Гери Михалева от Варна, носителка на титлата Мисис Североизточна България. Тя има три деца - две момичета и едно момче. Работи като фитнес инструктор, мотиватор и модел.
Мариета Захариева от София е Мисис България Europe. Има четири висши образования и опит в държавната администрация, свързана с малките и средни предприятия. В момента се занимава с производство на пробиотици на основата на бактерията на българското кисело мляко и коластра. Има син на 16 години.
Мисис България World е Моника Минкова от Враца. Тя е майка на две момчета. Има собствен бизнес в сферата на красотата.

Валерия Стефанова от Хасково си сложи короната на Мисис България Universe. Тя управлява собствена правна кантора в Англия. Има момиченце на 2 години.

Онлайн вотът спечели Елисавета Ангелова от Бургас, а титлата Майка на България бе присъдена на Веселка Маринова, победителка от “Фермата”.

Средствата, събрани от благотворителната кампания на “Мисис България”, ще бъдат предоставени на Асоциация за превенция на рака на Вили Боршукова “Промени живота си сега” за изработване на перуки за онкоболни.

Звездата на Пирин фолк Валентин Велчев поздрави участничките и гостите, а водещата Мариана Маринова, носителка на титлата Мисис България 2007, блестеше наравно с победителките за 2020 г.

Коментари

Задължително поле