Чорбаджийски иска пак в чужбина

Божидар Чорбаджийски се надява скоро отново да заиграе в чужбина. Националът се завърна в ЦСКА, след като престоят му в "Стяуа" в последните пет месеца беше доста неуспешен.

""Видях ме мога да се справя в чужбина - каза "червеният" юноша. - Надявам се да ме чакат тепърва европейски отбори. Не е моментът да коментирам защо не се получи в Румъния."

Чорбаджийски очаква да се завърне в титулярния състав на ЦСКА. "Не съм дошъл да се доказвам - продължи бранителят. - За три години съм дал доста. Пожелавам успех на Николай Бодуров. Той беше лидер. Аз съм пак в ЦСКА, за да помогна."

Юношата Митко Митков вече е играч на "Дунав". Крилото ще играе при "драконите" като преотстъпен.

Националът Страхил Попов мълчи за интерес от ЦСКА или други български отбори. Бранителят продължава да е футболист на турския "Касъмпаша", но ще се раздели с клуба. 29-годишният Попов е по вероятно да продължи кариерата си в местното първенство, където вече изгради добро име.

В същото време легендарният "червен" защитник Георги Димитров-Джеки претърпя успешна операция от рак на дебелото черво. Лично доц. д-р Теодор Атанасов, началник на клиниката по лапороскопска хирургия в УМБАЛ "Софиямед", и д-р Александър Цветанов са извършили сложната интервенция. Джеки се чувства добре и продължава битката с коварната болест. Легендата благодари на лекуващия екип.

Коментари

Задължително поле