Шарлиз Терон се пробва в комедия

Режисьорско предложение от Джонатан Ливайн

Смотанякът Сет Роугън изглежда нелепо до красавицата

Само в една крайна комедия може елегантната и безумно атрактивна Шарлиз Терон да бъде въвлечена в романс със съмнителен бета-мъж като Сет Роугън. На такъв брутален контраст разчита “Long Shot”. Истината е, че самоопределящият се като смотаняк и напушеняк Сет изглежда нелепо до Шарлиз.

Ето го и сюжета: “Фред Фларски (Сет Роугън) е талантлив и свободолюбив журналист, който често си навлича проблеми. Шарлот Фийлд (Шарлиз Терон) е една от най-влиятелните жени в света. Интелигентна, изискана и преуспяла, тя е дипломат с талант за… ами, общо взето, за всичко. Двамата нямат нищо общо, освен че тя го е гледала като дете и той е бил влюбен в нея. Когато двамата отново се засичат, той я очарова с чувството си за хумор и със спомените за някогашния й идеализъм. Шарлот иска да стане президент на САЩ и наема Фред да пише речите й - решение, което не е посрещнато радушно от доверените й съветници. Не на място в елитния екип на Шарлот, Фред не е подготвен за бляскавия живот под светлините на прожекторите. Но искрите прехвърчат и неочакваната им връзка води до серия опасни инциденти.”

Режисьор на “Long Shot” е Джонатан Ливайн, по сценарий на Лиз Хана и Дан Стърлинг. В главните роли са Шарлиз Терон, Сет Роугън, Боб Оденкърк, Александър Скарсгард, Анди Съркис, Рандал Парк, О‘Шей Джаксън джуниър, Рави Пател и други.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино