Шарън Стоун показа перфектна форма на 62 (СНИМКИ)

62-годишната Шарън Стоун за пореден път доказа, че може да сложи в малкия си джоб дори 20-годишните девойки. За великолепната актриса времето сякаш е спряло – това доказват последните й снимки в инстаграм.

На една от тях Шарън се наслаждава на слънчевите лъчи край басейна в двора си в компанията на един от домашните си любимци. На друга пък неувяхващата съблазнителка е с шеговита маска на главата във формата на шлем. Това е и кадърът, който предизвика поредица възторжени коментари относно изваяното й тяло. Всъщност звездата никога не е криела начините, чрез които се грижи за добрата си форма. Един от тях е йогата, на която изключително много държи.

Актрисата редовно споделя и любимите си асани с феновете си в инстаграм. В допълнение към това, физическата дейност на Стоун включва танци, плуване, пилатес и езда. „Не харесвам мазнините по тялото си. Обичам физическата активност и ми харесва, когато мога да работя върху тялото си”, разказа преди време актрисата.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mémorial Day weekend. Thank you for Your Service. Stay Safe Sharon & Bandit #Family #nofilter #StaySafe #BanditStone ( @pricearana)

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

keepin my head together

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

 

Коментари

Задължително поле